Samsung X520 ile laptop'ta 9 saat pil ömrü...

İnanılmaz bir pil ömrü ve çift çekirdek performansı ile ultra ince bir laptop: Samsung X520!

Samsung X520: Değişim zamanı

Bilişim teknolojileri alanındaki liderliğini, tüketiciye yönelik elektronik ürünler pazarındaki liderliğiyle pekiştiren Samsung Electronics, hem mobil hem de ev kullanımına yönelik geliştirilen yeni Samsung X520 dizüstü bilgisayarı tüketicilere tanıtıyor. Ultra ince ve hafif tasarımı ile taşınabilirlikte sınıfının lideri olan X520, en yeni mobil işlemcisi ile en iyi performansı sunarken, büyük HD ekranı, gelişmiş multimedya özellikleri ve kapsamlı uygulama performansı ile de dikkat çekiyor.

Samsung X520'nin uzun pil ömrü neredeyse bütün gün hareket özgürlüğü sağlıyor: Tek bir şarjla 9 saate kadar (*) kullanılabilen dizüstü bilgisayar, olağanüstü bir enerji performansı sunuyor. İşlemcisinin geliştirilmiş güç yönetimi özelliği ve LED ekranının sağladığı enerji tasarrufu sayesinde, evde ya da dışarıda, X520 kullanıcısı için priz bulmak sorun olmaktan çıkıyor.

Samsung X520'nin ultra ince tasarımı ve hafifliği özellikle sık seyahat edenlerin gönlünü kazanıyor. Neredeyse 1 Euro'luk madeni para yüksekliğinde olan bilgisayar kolayca çantada taşınabiliyor. 6 hücreli pil ile ağırlığı yalnızca 2.09 kilogram olan X520'nin ultra hafif tasarımı maksimum taşınabilirlik sağlıyor ve daha az ağırlık taşıyarak daha fazlasını yapma olanağı veriyor.

Stilden ödün vermeyen Samsung X520, istridye kabuğunun basit simetrisinden esinlenen eşsiz "tek nokta" tasarımı ile yeni bir trendsetter. İnce ve minimalist yapısı, şık bir dokunuşla belirginleştirilmiş gümüş – krom kenarları ve parlak yüzeyi ile X520 üst sınıf bir yaşam stili deneyiminin ifadesi. X520'nin şık tasarımı inci siyahı gövde rengi ile tamamlanıyor.

15.6 inçlik LED erkran sayesinde Samsung X520 size görüntünün tamamını sunuyor. X520, tam 16:9 oranı ile görüntüde bozulma olmadan filmlerin ve oyunların keyfini çıkarmanızı sağlıyor; unutulmaz bir görsel deneyim yaşatıyor.

Hareketli bir hayatın zorluklarına karşı koyacak şekilde tasarlanan Samsung X520, en yüksek kalite standartlarına göre üretilip test edildi.

Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

Her an, her yerde paylaşın...

Her an, her yerde paylaşın...

Samsung X520 ile resim, müzik dosyaları, filmler ve veriler kolayca paylaşılıyor. Üç adet USB 2.0 girişi bulunduran X520'de aynı zamanda 3'ü 1 arada kart okuyucu bulunuyor. X520, entegre HDMI girişi ile kolayca televizyona bağlanabiliyor.

Samsung Electronics Türkiye IT Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, "Samsung X520 ile ultra ince dizüstü bilgisayar alırken yaşanan ikilem; stil ve performans arasında tercih yapma dönemi bitti. Artık, son derece uygun bir fiyata, her şeyi bir arada bulacağınız bir seçenek var." dedi. Kestep, "Bu özelliklere sahip ultra ince dizüstü bilgisayarlar daha önceden 1300 Euro üzerinde bir etiketle satılıyordu. Ancak X520 modellerimiz, çok daha düşük fiyatla tüketicilere sunulacak." sözleriyle yeni dizüstü bilgisayarın fiyat avantajını da vurguladı.

Yeni Samsung X520 dizüstü bilgisayar, Eylül sonu itibariyle Avrupa, Orta Doğu, Akdeniz ve Asya'dan sonra Türkiye'de de satışa sunulacak.

Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

Temel özellikler

Temel özellikler

Benzersiz mobil performans
Yeni nesil işlemcisi ile taşınabilir bilgisayarlar için daha iyi ve geliştirilmiş bir güç yönetimi sağlanıyor ve hareket halindeki kullanıcılara çalışmaları ya da oyun oynamaları için daha fazla özgürlük veriyor. Geliştirilen yeni güç tasarrufu özellikleri ile uzayan pil ömrü, oyun ya da iş için gereken en üst düzey performansı sağlıyor. Ayrıca, CAD araçları ya da üç boyutlu modelleme gibi daha fazla kaynağa ihtiyaç duyan yazılımların ihtiyacı olan performans ve yanıt süresi de olabilecek en iyi şekliyle kullanıcının hizmetine sunuluyor.


Orijinal Microsoft Windows Vista® Home Premium
X520'de yüklü olarak gelen Vista Home Premium ile kişisel yaratıcılığınıza ve üretkenliğinize hız kazandırın. Vista ile televizyondan oyuna, müzikten filmlere istediğiniz eğlence deneyimini istediğiniz gibi ve istediğiniz anda yaşayın. Basit ve sezgisel araçlar sayesinde bilgisayarınızda ya da Internet'te bilgiye ulaşmak, yönetmek ve paylaşmak hiç olmadığı kadar kolay, hızlı ve güvenli. Aile, arkadaşlar ve iş arkadaşları ile haberleşmek, e-mail, ses ve video kaydı artık daha kolay.

En uzun pil ömrü
X520'nin uzun pil ömrü ile kendinizi özgürleştirin. 6 hücreli pil ile 9 saate kadar, yani neredeyse bütün gün çalışabilirsiniz. Bu sıradışı performans, enerji verimliliği en üst düzey olan LED ekran, işlemci ve Samsung'un lider mühendisliği sayesinde mümkün. Samsung X520 ile her an her yere gitmeye ve her şeyi yapmaya hazırsınız.

*Pil ömrü, BatteryMark test sonuçlarına göre belirlenmiştir ve yapılandırma / konfigürasyona bağlı olarak değişebilir.

Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

Kesinlikle çok daha ince

Kesinlikle çok daha ince

Samsung X520'nin ultra ince tasarımının derinliği yalnızca 24 milimetre, yani yaklaşık madeni 1 Euro kadar. Yolculuğunuz nereye olursa olsun, bilgisayarınız herhangi bir çantaya ya da bagajınızın herhangi bir yerine kolaylıkla sığacak.


Daha az taşıyın, daha fazlasını yapın
Samsung X520 o kadar hafif ki, yanınızda olduğunu bile unutabilirsiniz. 6 hücreli pil ile yalnızca 2.09 kilogram ağırlığında olan X520, ultra hafif tasarımı ile maksimum taşınabilirlik sağlıyor. X520'nin sunduğu kapsamlı fonksiyonlar ile daha az ağırlık aşıyıp daha fazlasını yapabilirsiniz.


Dışarı çıkın – Stilinizle birlikte
Gerçek bir trendsetter ile hangi sıklıkta dışarı çıkabilirsiniz?Samsung X520'nin eşsiz tek nokta stili, ince ve eksiksiz bir tasarım ve üst sınıf bir yaşam stili deneyimi sunuyor. Deniz kabuğunun simetrisinden esinlenen minimalist yapısı, içinden dışına parlak kaplamanın yanısıra belli belirsiz yükselen ama şıklığı vurgulayan gümüş-krom yan çizgileri ile dikkat çekiyor. X520, inci siyahı ve inci beyazı olmak üzere iki farklı renkte beğeninize sunuluyor.


Büyük resmi HD kalitesiyle görün
X520'deki 15.6 inç LED ekran daha keskin, daha parlak görüntüleri tam 16:9 formatta sunuyor. Böylece HD filmler ve oyunlar en gerçek haliyle ekranınıza geliyor. Rahatsız edici siyah bantlar olmadan resmin tamamını görmek ve tadını çıkarmak artık çok kolay.


Sınıfındaki en iyi işçilik
Hareketli bir hayat oldukça zor olabilir. Ancak Samsung X520 de bu koşullara dayanacak şekilde üretildi: güçlü ve ergonomik tasarımı, en yüksek kalite standartlarının ürünü. Dayanıklı gövdesi inanılmaz bir sağlamlık ve güven sağlıyor.


Kolayca bağlanın
Samsung X520'deki üç adte USB 2.0 port ve üçü bir arada kart okuyucu ile resimlerinizi, videolarınızı ve verilerinizi kolayca paylaşabilirsiniz. HDMI portu ile de televizyona bağlanmak son derece hızlı ve kolay.

Çevre dostu
Samsung'un ultra ince dizüstü bilgisayarı X520, TCO* and ECO sertifikalarına sahip. Cıva ve diğer zararlı maddelerin hiçbiri kullanılmayan X520, aynı zamanda çok daha az enerji kullanıyor. Samsung X520, güç verimliliği en üst düzeyde olan LED ekran, işlemci ve Samsung'un lider mühendisliğinin birleşimi sayesinde çevre ile dost bir bilgisayar olarak konumlanıyor.


Ödüllü Servis ağı
Tüm bu üstün özellikleri destekleyen ve koruyan ise Samsung'un sınıfındaki lider garanti ve servis hizmeti. Pek olasılık dahilinde olmasa da dizüstü bilgisayarınızda herhangi bir arıza olması durumunda, Samsung Uluslararası Garanti altyapısı ile hızlıca adresten alma, tamir ve adrese teslim hizmeti, size zaman kaybettirmeden çözüm üretiyor.

Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

Teknik özellikler tablosu

Samsung X520 Teknik özellikler

Ürün adı Samsung X520
İşlemci Intel® Core™2 Duo Processor
Intel® Pentium Processor
İşletim sistemi Genuine Windows Vista® Home Premium
Genuine Windows Vista® Home Basic
Hafıza 4 GB'a kadar (DDR3 / 2 GB x 2)
Ekran 15.6" LED HD (1366 x 768) 16:9 parlak ekran
Sabit disk 160~500 GB (5400rpm SATA)
Optik sürücü Yok
Grafik İşlemci Intel GMA 4500MHD (Int. Grafik)
Wireless LAN - 802.11bg/n* uyumlu
- 802.11a/b/g*
- 802.11a/b/g/n 1x2 (MIMO)*
- Bluetooth 2.1 + Enhanced Data Rate*
LAN 10/100 LAN
I / O Ports - 3-in-1 (üçü bir arada) Kart okuyucu (SD, SDHC, MMC)
- 3 x USB 2.0
- 1 x HDMI
- 1 x Kulaklık çıkışı
- 1 x Mikrofon girişi
- 1 x Bütünleşik mikrofon
- 1 x VGA Portu
- 1 x RJ45 (LAN)
Multimedya Web Camera
Pil Ömrü 6 hücreli Lithium-ion – 9 saate kadar*
Hoparlör 3 W Stereo Hoparlör (1.5 W x 2)
Boyutlar (G x D x Y) 381.9 x 256.0 x 24.0~32.4 mm
Ağırlık 2.09 kg (6 hücreli pil ile)
Garanti 1 Yıl Uluslararası yerinden alma ve iade*

fabrika çıkışı teknik özelliklere göre, değişiklik gösterebilir. Hata ve iptaller söz konusu olabilir. Pil ömrü, yapılandırmaya bağlı olarak Battery Mark testlerine göre belirlenmiştir. Garanti hizmeti, ve hizmetin sunulma süresi bulunulan ülkeye ve satın alınan ülkedeki resmi kayıt koşullarına göre değişiklik gösterebilir İşletim sistemi,farklı hesaplama yöntemi ve bölümlendirme nedeniyle gerçek sabit disk kapasitesinden farklı bir rakam verebilir.

Bu ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.


A D V E R T O R I A L