Siemens: Kimin Aradığını Sesli Öğrenin!

Siemens’in yeni telsiz ev telefonu Gigaset S440 arayan kişinin ismini anons ederek kimin aradığını haber veriyor. Böylece telefonunuz odanın diğer ucundayken bile sizi kimin aradığını öğrenebiliyorsunuz.

Siemens: Kimin Aradığını Sesli Öğrenin!

Bunun için yapmanız gereken tek şey arayabilecek kişilerin isim ve telefon numalarını S440’ın telefon defterine kaydetmek.

Gigaset S440, dublex ses teknolojisi ile telefon görüşmelerinde, eller serbest konumundayken bile mükemmel bir ses kalitesi sunuyor. Ayrıca, sesli arama özelliği sayesinde 30 kişi sesle aramak mümkün. Bu kişilerden herhangi biri aradığında ise Gigaset S440 bu aramayı sesle haber veriyor.

S440’ın doğum günü tarihleri gibi ekstra bilgileri de içeren 200 giriş kapasiteli geniş bir telefon defteri mevcut. Bu bilgileri bir data kablosu sayesinde PC’deki dosyalarla da günceleyebilirsiniz. Ayrıca son yıllarda oldukça popüler olan VoIP; S440 ve M34 USB kablosu sayesinde telefonunuzda hazır durumda. Böylece Gigaset S440’ın el cihazı ile internet üzerinde telefon görüşmeleri gerçekleştirmek mümkün. Polifonik melodiler ve ahizesiz görüşme imkanı sunan Gigaset S440, 6 el cihazına kadar da genişletebiliyor.

Okuyucu Yorumları