SMX-C10: Samsung'dan yeni video kamera...

Samsung'un yeni video kamerası SMX-C10 sadece özellikleri ile değil, farklı tasarımıyla da iddialı.

Küçük, hafif ve yetenekli!

SD/SDHC üzerine kayıt yapan ve dahili hafızası bulunmayan SMX-C10, "Oynat-düzenle-paylaş" özelliği kolay bir kullanım ve bağlantı sağlamak üzere, mobil kullanıcıların ceplerinde taşıyabilecekleri şekilde tasarlandı.

Samsung SMX-C10, ayrıca kendini diğerlerinden ayıran "Aktif Objektif Açısı" özelliğiyle de hareket halinde bile kullanıcılarına hem konfor hem de daha rahat bir çekim olanağı sunuyor. H.264 sıkıştırma tekniği ile kayıt yapan C10, 32GB'lık hafıza kartı üzerine 12 saate kadar çekim yapabiliyor. USB kablosuyla ve AC adaptörü sayesinde SMX-C10 video kamera, hem seyahatte hem de evde hızlı şarj olanağı sağlıyor.

SMX-C10'un bir diğer ilginç ve çekici özelliği ise 'Time Lapse'. Bu özellikle kullanıcılarına kayıt yaparken uzun zaman diliminde gelişen olayları belli süre aralıklarıyla kayda alarak, olayların kısa süre içinde geliştiği izlenimi verilebiliyor. Böylece bir çiçeğin açması, gündoğumu veya günbatımı gibi doğa olayları görüntülenerek, farklı deneyimlere ulaşabilme olanağı sunuyor. "Hyper Image Stabilization" görüntü sabitleme sistemine sahip olan SMX-C10 sarsıntılardan kaynaklanan herhangi bir olumsuz etkiyi en aza indirgiyor.

Videolarınızı paylaşmak hiç bu kadar kolay olmadı

Videolarınızı paylaşmak hiç bu kadar kolay olmadı

Samsung SMX-C10'ların içinde her tür PC'de kullanabilmeyi sağlayan Intelli-Studio yazılımı sayesinde her anınızı istediğiniz yerde paylaşabiyorsunuz.

Sadece yapmanız gereken, kamerayı bilgisayarınızın USB girişine bağlamak, paylaşmak istediğiniz dosyayı seçmek ve iç kısmındaki One Touch düğmesine basmak.

Bilgisayara aktarmadan, kamera içindeki videoların birleştirilmesi/bölünmesi gibi özellikler sunan C10, videoları önizleme modunda iken bile oynatmayı mümkün kılıyor. 156 gram ağırlığında ve üç renk seçeneği sunan SMX-C10 11 farklı dijital efekt ile video çekerken eğlenmenizi de garanti ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları