Star Wars Telefonlar Geliyor; Tarafınızı Seçin!

Piyasaya çıkmak için gün sayan bu iki yeni telefon, sizi bir kez daha tarafınızı seçmeye zorlayacak!

Çok özel 2 yeni telefon geliyor!

Rogue One: A Star Wars Story'nin gösterime girmesi için geri sayım tüm hızıyla sürüyor. Yeni filmle beraber, geçtiğimiz sene vizyona giren Star Wars: The Force Awakens'la canlanan Star Wars heyecanı bir kez daha körüklenecek. Ancak yalnızca bununla değil. SoftBank Group tarafından yeni filme özel olarak hazırlanan telefonlar, fanları tarafını seçmeye bir kez daha zorlayacak.

Japon şirket Software Group tarafından Rogue One: A Star Wars Story için özel hazırlanan iki yeni cep, Sith ve Jedi'ları gerçek hayatta da karşı karşıya getirecek gibi. Klasik Star Wars temalarıyla hazırlanan, zil sesinden emoji ve duvar kağıtlarına kadar özel olarak işlenen bu yeni telefonlar, özelleştirme anlamında yalnızca yazılımla da sınırlı değil elbette. Telefonların dış tasarımı da Jedi ve Sith ordulara özel olarak hazırlanmış. Fikir sahibi olabilmek için hemen yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yalnızca Japonya'da, 97,920¥ (860 Dolar) fiyat etiketiyle 2 Aralık günü satışa sunulacak olan Star Wars telefonunun özellikleri ise şöyle:

Ekran: 5.3 inç Full HD IGZO panel
İşlemci: Snapdragon 820
İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow
RAM: 3 GB
Kamera: 22.6 megapiksel
Depolama: 32 GB
microSD Kart Desteği: Var
Pil: 3000 mAh

Okuyucu Yorumları