Tek noktadan bulut kontrolü iOS ve Android'te

iPad, iPhone, Android kullanıcıları artık tek noktadan tüm bulut hizmetlerini kontrol edebilecek!

Tek noktadan bulut kontrolü

ZeroDesktop bulut hizmetleri yönetim sistemi için dört yeni mobil uygulama geldi. iPad,iPhone, Android tablet ve telefon kullanıcıları tek noktadan tüm bulut hizmetlerini kontrol edecek.

Kişisel bulut işletim sistemi ve bulut hizmetleri yönetimi çözümlerinin geliştiricisi Zero Desktop, bulut hizmetleri yönetim sistemleri portföyünü, telekom şirketleri, OEM'ler ve İnternet servis sağlayıcılarının müşteri odaklı çözümler sunmasını sağlayacak dört yeni iOS ve Android uygulamasını duyurdu.

ZeroDesktop'un bulut hizmetleri yönetim platformu, kullanıcının sahip olduğu tüm içeriği mobil uygulamalar ve Web üzerinden erişilebilen tek bir sanal çatı altında topluyor. Bu çözüm sayesinde kişiler ve kurumlar için bulut
hizmetlerine erişmek, onları yönetmek ve kontrol etmek daha kolay ve güvenli hale geliyor.

ZeroDesktop'un iPad, iPhone, Android tablet ve telefonlar için geliştirdiği uygulamalar da hangi hizmeti kullanıyor olursa olsunlar, ortakların kullanıcıların tek bir noktadan tüm verilerine kolayca ve güvenlikle erişebildiği hizmetler
geliştirmesine olanak tanıyor. Zero Desktop'un uygulama geliştirme arayüzü ve yazılım geliştirme kiti, İnternet servis sağlayıcıları ve geliştiricilere, bulut hizmetleri arası arama yapma, özelliklere göre sıralama, kişiselleştirme gibi hizmetler sunmaya olanak tanıyor.

ZeroDesktop'un desteklediği bulut hizmetleri arasında Box, Dropbox, Evernote, Facebook, Flickr, Google Drive, Instagram, Photobucket, Picasa, Recood, SkyDrive, SugarSync ve 4shared var. ZeroDesktop uygulaması indirilip, kurulduğunda kullanıcılar farklı bulut hizmetlerinde bulunan verileri tek bir noktadan arayabilecek, güvenli bir link üzerinden paylaşım yapabilecek, tür ve tarihe göre sıralayabilecek. ZeroDesktop'un ZeroPC Cloud Navigator uygulamasının ücretsiz sürümü Apple AppStore ve Google Play Store'da yer alıyor.

Okuyucu Yorumları