Televizyon tasarım yarışmasında son 15 gün!

Philips'in "geleceğin televizyonuna" yön verecek yarışmasının tamamlanmasına sadece günler kaldı!

Büyük yarışmada son günler!

Smart TV'nin önemli ismi Philips, sektöre yeni ilham veren tasarımlar kazandırmak için, Mayıs ayında, "Geleceğin Televizyonu Tasarım Yarışması" adıyla, tasarım öğrencilerine yönelik bir yarışma başlatmıştı. Yarışma şimdiye kadar yoğun ilgi ve katılımla karşılaşırken, yarışmayı kazanan tasarım 30 Eylül'de açıklanacak.

İlk üçe giren tasarımların sahipleri, Ekim ayında gerçekleşecek Dutch Design Week'e katılma ve Amsterdam Philips tasarım stüdyosuna ziyaret hakkı kazanacak. Ve de İstanbul Design Week'te tasarımları sergilenecek.

Dünyada ve Türkiye'de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, genç yetenekleri desteklemeyi sürdürüyor. Son olarak piyasaya sunulan DesignLine modeliyle sadece teknolojide değil tasarımda da öncü olduğunu gözler önüne seren firma, "Geleceğin Televizyonu Tasarım Yarışması"nı Mayıs ayında başlatmıştı. TP Vision'ın bu yarışmasına katılmak için başvuru tarihi sona ererken, sonuçların açıklanmasının heyecanı yaşanıyor. Sonuçlar 30 Eylül günü açıklanacak.

Üniversite-sanayi işbirliğiyle gençlerin yaratıcılıklarının teşvik edilmesinin en güzel örneklerinden biri olan bu yarışmayla Philips TV, geleceğin vizyonuyla oluşturulan tasarımları arıyor.

Güçlü jüri kazananı belirleyecek

Güçlü jüri kazananı belirleyecek

Güçlü jüri kazananı belirleyecek

Bu yarışmanın Türkiye televizyon pazarı açısından ciddi kazanım oluşturacağını vurgulayan TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, "TP Vision olarak tasarımı yeniden tanımladık. Şimdi de geleceğin tasarımcılarını teşvik ediyoruz. Şimdiye kadar gelen tasarımlar bizi çok heyecanlandırdı. Birinci olacak tasarımı belirlerken eminim oldukça zorlanacağız ama bu çok keyifli bir süreç olacak" dedi.

Mayıs ayından bu yana devam eden başvuru süreci yoğun ilgi gördü. Genç yetenekler 31 Ağustos tarihine kadar yarışmaya katılım için başvuru yaptılar. Yarışmada ilk üçe giren tasarımların sahipleri, Dutch Design Week ve Amsterdam Philips Tasarım Stüdyoları'nı ziyaret etme şansını elde edecek. Sürprizler bununla da sınırlı değil. Kazanan tasarımlar ayrıca sonbaharda düzenlenecek İstanbul Design Week'te de sergilenecek.

Kale Group'un Tasarım ve İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Ersayın, İstanbul Design Week Direktörü, dDf'in (Dream Design Factory) Kurucu Ortağı Arhan Kayar, Derin Design Tasarım Geliştirme Departman Başkanı Derin Sarıyer, Dutch Design Week Direktörü Hans Robertus, TP Vision Kreatif Direktörü Rod White, Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu ve TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, tasarımları değerlendirecek ve kazananları belirleyecekler.

Okuyucu Yorumları