The Walking Dead'in mutant zombilerinin sırrını anlattı

The Walking Dead: Darly Dixon’ın baş yapımcısı Greg Nicotero, yeni spinoff’ta yer alacak mutant zombi çeşitlerini ve kuralları neden değiştireceklerini anlattı.

The Walking Dead'in mutant zombilerinin sırrını anlattı

“The Walking Dead: Daryl Dixon” baş yapımcısı Greg Nicotero, Daryl'in Fransa'daki maceraları sırasında karşılaşacağı yeni zombie varyantları hakkında konuştu. Spinoff, Daryl, Fransa’da karaya vurduktan sonra tüm yaşananları ve dönüş yolunu anlamaya çalışmasını odaklanacak. Yol boyunca ise Daryl, kanları insanların derisini yakan asidik zombi varyantlarıyla karşılaşacak.

TV Insider’a konuşan Nicotero, “burners” (yakıcılar) da denen bu asidik zombi varyantlarını anlattı. Bu yeni tür zombiler, Fransa’da yer alacaklar ve dizi boyunca Daryl’in başına bela olacaklar: “Bu zombiler, size dokunduklarında, sizi ısırdıklarında veya kanları üzerinize bulaştığında sizi önemli ölçüde yakacak kadar mutasyona uğradı. Bu her şeyi değiştirir.”

Daryl'in Fransa'da bir zombiyle ilk karşılaşmalarından biri 'Yakıcılar' olarak adlandırılan bu asidik varyant türü olacak. ScreenRant'ın haberine göre bu 'Yakıcı' onu ısırmadan ona zarar verebilecek. Daryl ise onunla savaşmaya alışkın olmadığı için yaralanacak. Nicotero ayrıca, bir 'Yakıcı'ya dokunmanın da zarar verebileceğini belirterek Fransa'daki zombi kıyametinin ne kadar tehlikeli olduğunu gösteriyor.

Bu yeni zombi türünün kaynağının da Fransa olacağı ima ediliyor. "The Walking Dead: Daryl Dixon”, seride daha önce görülmüş her şeyden çok daha tehlikeli yeni bir sayfaya geçiyor gibi görünüyor.