Tüm sohbet programları tarayıcınızda

Ayrı bir yazılım yüklemeden; sadece tarayıcınızla MSN keyfi yaşamaya ne dersiniz?

Sadece tarayıcı yeter!

Eğer siz de pek çok kullanıcı gibiyseniz, aynı anda birden fazla sohbet programı kullanıyorsunuz demektir. Bir yandan MSN, diğer yandan Gtalk, Yahoo Messenger, Skype, Facebook, Myspace derken hangi birine yetişeceğinizi şaşırmak hiç de zor değil. Neyse ki Imo.im adlı web sitesi bu anında mesajlaşma araçlarının yol açtığı karışıklığı giderecek bir uygulama geliştirmişler ve tüm sohbet programlarını tek bir çatı altında toplamışlar.

Şuraya tıklayarak ulaşabileceğiniz Imo.im 'i kullanmak için öncelikle herhangi bir sohbet programını seçip giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra ekranın sağ tarafında arkadaş listenizi göreceksiniz. Ortadaki boş alan sohbet pencereleri için ayrılmış. Sol bölümde ise o anda kullanacağınız sohbet araçları diziliyor.

Diyelimki MSN hesabınız ile giriş yaptınız. Bundan sonra sol taraftaki Add Acount bağlantısına tıklayarak diğer sohbet araçlarından istediğinizi ekleyebilirsiniz. Yeni eklediğiniz sohbet programındaki arkadaşlarınız sağ taraftaki listeye eklenecekler. Imo.im eğer varsa sohbet programındaki gruplarınızı da size gösterecek. Fakat tercih ederseniz Imo.im üzerinde kullanacağınız yeni grupları da sayfanın sağ üst bölümünde yer alan "Create new group" simgesini kullanarak oluşturabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları