Turkcell sizi zayıflatacak!

Turkcell kafasına koydu, abonelerini zayıflatacak! İşte yeni çalışmanın detayları...

Turkcell sizi zayıflatacak!

Turkcell Diyet Paketi ile her cepte kişiye özel sağlıklı beslenme koçu!

İçeriği Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri tarafından, Acıbadem Sağlık Grubu diyetisyenleri ile hazırlanan Turkcell Diyet Paketi, sağlıklı yaşamın anahtarı olan doğru beslenme bilincini cep telefonlarına taşıyor. Kişiye özel diyet planı, beslenme önerileri, videolar, motivasyon mesajları ve hedef kilo takipleriyle sağlıklı yaşam artık cepte

Turkcell ile "sağlığı size, sizi sağlığa taşıyan" Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, Turkcell Diyet Paketi adlı mobil sağlık paketini bugün Acıbadem Maslak Hastanesi'nde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı. Türkiye'de bir ilk olan Turkcell Diyet Paketi, sağlıklı ve formda bir hayata adım atmak isteyenlere doğru beslenme ve kalıcı kilo kontrolü konusunda yol göstermeyi ve destek olmayı hedefliyor.

Basın toplantısında konuşan Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Birol Sümer "Acıbadem Mobil Sağlık Turkcell ile birlikte sizi sağlığa ulaştıracak yeni bir hizmeti başlatıyoruz. Sağlıklı ve kontrollü beslenmeyi, sağlıklı diyeti hedefleyenler için özel bir mobil sağlık paketi hazırladık. Bu servis ile size özel hazırlanmış bir sağlıklı beslenme programı ile kilo verecek ama daha önemlisi videolarımız ve SMS'lerimiz ile sağlıklı beslenme ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz" dedi.

Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar da Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri ile birlikte tüketicilere sağlıklı beslenme gibi hayati bir konuda çözüm sunuyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bayrakdar, "Turkcell Diyet Paketi sayesinde müşterilerimiz uzman bir kadro tarafından özenle hazırlanmış sağlıklı beslenme programına cep telefonlarından kolayca ulaşabilecek. İnteraktif diyet yapmanın en kolay ve en ucuz yolunu sunduğumuz müşterilerimiz için sağlıklı yaşama adım atmak bir SMS kadar yakın. Turkcell Diyet Paketi sağlıklı yaşamın temeli olan sağlıklı beslenme bilincinin yaygınlaşmasına da katkıda bulunacak. Turkcell insan hayatına değer katan ürün ve servisler geliştirmeye devam edecek" dedi.

Her iki kişiden biri obez olabilir!

Her iki kişiden biri obez olabilir!

Basın toplantısında paketin detaylarını anlatan Diyetisten Şengül Sangu Talak da "Obezitenin tanımı Dünya Sağlık Örgütü'ne göre sağlığı bozacak ölçüde yağ dokularında anormal veya aşırı miktarda yağ birikmesidir ve mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Yine Dünya Sağlık Örgütü'ne göre 2015 senesinde, yaklaşık 2,3 milyar yetişkinin yüksek kilolu, 700 milyon kişinin ise obez olması bekleniyor. 2030 yılında ise obezite oranının % 50 olacağı öngörülüyor. Yani her iki kişiden biri obez olacak tehlikesiyle karşı karşıyayız.

Ülkemizdeki duruma baktığımızda ise obezitenin 1990'dan günümüze 2 kat arttığı düşünülüyor. Özellikle son 20 yıldaki artış bir salgın hastalığa benzetiliyor.

1997'de Türkiye'de normal kilolu diye tanımlanan kişi sayısı toplumun %25'i iken günümüzde bu oranın %14'e düştüğünü görüyoruz. Tüm bu sonuçlara değerlendirdiğimizde toplum sağlığını korumak adına sağlıklı kilo vermeyi, doğru bir adımla büyük kitlelere ulaştırmak için Acıbadem Sağlık Gurubu diyetisyenleri olarak bu projede yer almaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kişiye özel diyet programı

Her türlü cep telefonu modeli ile uyumlu olan Turkcell Diyet Paketi, Turkcell müşterilerine kişiye özel sağlıklı ve kalıcı kilo kaybını öngören ve ideal kilonun korunmasını sağlayan zengin bir içerik sunuyor. Turkcell Diyet Paketi'nin içeriği şöyle:

· Kişiselleştirilmiş kilo ve günlük kalori hedef tespiti
· Profile uygun diyet programı
· Sağlıklı beslenme önerileri
· Uzman videoları
· Hedef takibi
· Motivasyon mesajları
· Kişinin durumuna göre diyet programının gözden geçirerek geliştirmesi ve güncellenmesi
· Sağlıklı kiloyu koruma programı

Faturalı ya da HazırKart'lı tüm Turkcell müşterilerinin Acıbadem Sağlık Grubu diyetisyenleri tarafından hazırlanan bu içerikten faydalanmaları için DIYET yazıp 2222'ye göndermeleri gerekiyor. Yaş, boy, kilo, cinsiyet, çalışma ortamları ve egzersiz alışkanlıklarıyla ilgili gelecek sorulara verilen yanıtlar sonrasında EVET DIYET yazıp 2222'ye gönderen Turkcell müşterileri haftada sadece 1.5 TL'ye kendilerine özel hazırlanan Diyet Paketi'ni başlatmış oluyor.

Dileyen Turkcell müşterileri ONER DIYET cep telefonu numarası yazıp 2222'ye göndererek arkadaşlarını da Turkcell Diyet Paketi'ne davet edebiliyor.

1.5 TL dışında hiçbir ekstra ücreti olmayan Turkcell Diyet Paketi'ne www.saglik365.com/diyet web sitesi üzerinden de kolayca abone olunabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları