Ubisoft, poüler oyunu Ghost Recon Breakpoint’in fişini çekti

Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint desteğini sonlandırdığını açıkladı. Bu da popüler oyunun, artık başka güncelleme almayacağı anlamına geliyor..

Ghost Recon Breakpoint veda ediyor

Ghost Recon Breakpoint, bundan 2 yıl önce, 26 Temmuz 2019’da oyun severlerle buluşmuş ve oyunculara hem hikaye odaklı hem de online arenada eğlenebilecekleri bir platform halini almıştı. Ancak ömrü oldukça kısa sürdü, zira Ubisoft, Ghost Recon Breakpoint için artık daha fazla güncelleme sunmayacağını açıkladı.

Şirket tarafından twitter üzerinde yapılan duyuruda, Ghost Recon Breakpoint için son olarak Anavatan Operasyonu adında bir mod sunduklarını, ancak bundan sonraki süreçte herhangi bir güncelleme daha olmayacağı söylenirken, “Hem Ghost Recon Breakpoint hem de Ghost Recon Wildlands için sunucularımızı koruyacağız, oyun severlerin bundan keyif almaya devam edeceklerini umuyoruz,” şeklinde bir mesaj da verildi.

Ghost Recon Breakpoint, lansmanında eleştirmenler ve serinin hayranları tarafından ilk etapta iyi karşılanmasa da duyurulan yeniliklerle tutunmayı başarmıştı. Ancak bundan sonra güncellemeler almayacak olması, oyun severleri bir kez daha üzecektir kanaatindeyiz. Şirketin Ghost Recon Breakpoint üzerindeki çalışmalarını sonlandırması, yeni duyurduğu Ghost Recon Frontline’a ağırlık vereceği şeklinde yorumlanıyor.