Uzunca bir süreden sonra yeni ve yeniden

Battlefield ve Modern Warfare yokken o vardı, şimdi yeni sürümüyle tekrar geliyor!

Efsane oyun geri geliyor!

Battlefield 3 ve Modern Warfare 3 arasında kaldığımız şu günlerde, diğer oyunları resmen unuttuk. Ne FPS harici bir türe bakar olduk, ne de eski oyunlardan bir beklentimiz kaldı. Nitekim bir oyun daha küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

Yapımcı Ubisoft'un bugün itibariyle yaptığı açıklama üzerine, Tom Clancy's Rainbow 6 serisine yeni bir üyenin daha katılmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Tom Clancy's Rainbow 6 Patriots adı altında piyasaya çıkacak olan oyun PC, Xbox 360 ve PS3 platformları için hazırlanıyor. Gerçekçi oyun yapısıyla ve aynı zamanda ileriyi gören senaryolarıyla yine karşımızda olacak olan oyun, bu sefer de günümüzdeki olayları sorgulayan "True Patriots" isimli bir grubun terörist ayaklanmalarını ele alacak. Özellikle Amerika'nın yozlaştığı ve politikacıların ne şekilde hareket ettiklerine karşı çok farklı bir duruş sergileyecek olan teröristlerimiz, son zamanların gündeminden hiç düşmeyen "Tea Party" ve "Occupy Wall Street" olaylarını bir kez de oyun dünyası için gündeme getirecekler.

Ubisoft'un yaptığı bir açıklamaya göreyse, önceki oyunlara nazaran geliştirilmiş ve çok daha aktif bir co - op multiplayer mod biz oyun severlerin beğenisine sunulacak. Tam olarak bitmemiş hali olsa da oyun içi görüntülerin bulunduğu altı dakikalık bir video ise, Patriots'un neye benzeyeceği hakkında iyi kötü bir bilgi veriyor.

Serinin en son piyasaya çıkan oyunu Rainbow Six Vegas 2 olmuştu ve 2008 yılının Mart ayında raflardaki yerini almıştı. Patriots içinse ne yazık ki daha uzunca bir süre beklememiz gerekecek zira oyunun çıkış tarihi 2013 olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları