Web sitelerini klasörlere yerleştirin!

Bu site interneti sizin için klasörlere bölüyor, hem de bedavaya... İşte LiveBinders ve sundukları..

İnterneti klasörleyin!

Sayısız web sitesi içerisinde beğendiklerimizi siber uzayda kaybetmemek için tarayıcıların favori sitelerinizi yer imlerine ekleme özelliğinin faydaları anlatmakla bitmez. Fakat yavaş yavaş bu yer imi mantığı yetersiz kalmaya başlıyor. Çünkü artık kullanıcılar siteleri sadece tarayıcıların bir köşesinde depolamak yerine, bunlar arasından istediklerini paylaşabilmek de istiyor. Tabi ki olmuşken biraz da görselliğin zararı olmaz...

LiveBinders işte bu ihtiyacı karşılamaya yönelik ücretsiz bir servis. LiveBinders ile kaybetmek istemediğiniz web sitelerini sanal klasörlere yerleştirebilir, dilediklerinizi paylaşabilir ve bir klasör içerisindeki siteleri dilediğinizde güncelleyebilirsiniz.

LiveBinders kullanmaya başlamak için tek ihtiyacınız olan site üzerinden ücretsiz bir hesap oluşturmak. Ardından kendi sanal klasörlerinizi oluşturup, içlerini doldurmaya başlayabilirsiniz.

Paylaşın veya kendinize saklayın

Paylaşın veya kendinize saklayın
Bir klasör içerisindeki tüms iteleri sekmeler ve alt sekmeler yardımıyla görebilirsiniz.

LiveBinders ile ilk sitenizi kaydedeceğinizde size bir klasör ismi soruluyor. Bu klasörler web sitelerini kendi aralarında kolaylıkla kategori edebilmenize yarıyor. Örneğin "Teknoloji" adlı bir klasör oluşturup, bu tarz siteleri aynı klasör içerisine kaydedebilirsiniz.

Klasörü oluşturduğunuz sırada bu klasörü başkaları ile paylaşmak isteyip istemediğiniz de soruluyor. Eğer içeriğinin size özel olmasını isterseniz burada "Private" seçeneğini tercih etmelisiniz. Yine de eğer bu kişisel klasörlerinizi özel birileri ile paylaşmak isterseniz bir şifre belirleyip, paylaşmak istediğiniz kişiye bu şifreyi göndermeniz yeterli. Ayrıca paylaştığınız klasörlerinizi blog'unuzda veya Facebook'ta da kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

Eğer diğer kullanıcıların ilginç klasörlerini merak ediyorsanız site üzerinden arama yapabilir ve onların paylaştığı siteleri bir arada bulabilirsiniz.

LiveBinders'ı kullanmaya başlamak için sitesini ziyaret edip, üyelik oluşturmanız yeterli.

Okuyucu Yorumları