Windows 10'a 2 büyük güncelleme daha!

Microsoft, Anniversary Update'ten sonra Windows 10'a 2 büyük güncelleme daha sunacak. Peki bu güncellemeler ne zaman gelecek; ne sunacak?

Windows 10'a 2 büyük güncelleme daha!

Anniversary Update'in ardından Windows 10'a 2016 boyunca büyük bir güncelleme gelmeyeceği, Microsoft tarafından doğrulandı. Yani bundan sonraki iki büyük güncelleme de 2017'de kullanıma sunulacak.

Microsoft, TechNet'te Anniversary Update'in yeniliklerini IT profesyonelleriyle tartıştığı bir blog gönderisinde şunları söyledi: "Windows 10'a geçen kuruluşların geri bildirimini temel alarak, bunun 2016'daki son işlev güncellemesi olacağını söylüyoruz. Sonraki iki ek işlev güncellemesinin 2017'de çıkması bekleniyor."

Microsoft'un söyledikleri, Mart'taki söylentileri doğruluyor. Önceki iddialar, "Redstone Part 2"nin (veya RS2) 2017'ye ertelendiğini ileri sürüyordu. Bundan daha önce ise RS2'nin 2016'nın sonunda geleceği iddia ediliyordu.

Gecikmenin Microsoft'un Windows 10'un alt yapısında ve mimarisinde yaptığı çalışmalardan kaynaklandığı düşünülüyor. Şu an için RS2'nin 2017'nin ilkbaharında, RS3'ün ise 2017 yazında çıkabileceği tahmin ediliyor. Ancak bunun değişebileceğini, daha önce olduğu gibi yine gecikmelerle karşılaşabileceğimizi unutmamakta fayda var.

Okuyucu Yorumları