Xerox en yeni ürünleri ile Digifest'te

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, 26 – 29 Mayıs 2005 tarihleri arasında Beşiktaş, Dolmabahçe Kültür Merkezi’nde düzenlenecek, Dijital Görüntü ve Ses Teknolojileri Fuarı Digifest’e yeni ürünleri ile katılıyor.

Xerox en yeni ürünleri ile Digifest'te

Xerox’un ofis ürünlerinin yanısıra piyasaya yeni sürdüğü LCD ekranlar, projeksiyon makineleri ve tarayıcı cihazları Digifest’te sergilenecek.

Xerox’un siyah beyaz ve renkli ofis ürünlerinin yanısıra Xerox marka tarayıcı ve projeksiyon cihazlarının da sergileneceği fuarda onlarca farklı ürün sektörün beğenisine sunulacak. Ayrıca fuar girişinde yer alacak Xerox’un gezici demo aracı da tüketicilere en son Xerox ürünlerini tanıtacak.

Digifest’te tanıtılacak Xerox marka tarayıcılar; Documate 4800, Documate 520, Documate 250 ve Documate 252 olacak. Bu makinelerden en gelişmişi olan Documate 252, dakikada 50 sayfa dokümanı ve aynı anda çift taraflı (dublex) tarama yapabiliyor. Farklı çözünürlük düzeylerinde tarama yapabilen Documate 252 ile taranan kağıt dokümanlar çok hızlı ve kaliteli bir şekilde elektronik ortama aktarılabiliyor.

Fuarda ilgi çekmesi beklenen bir diğer ürün ise Xerox’un piyasaya yeni süreceği LCD ekranlar olacak. 15, 17 ve 19 inç olarak toplam 3 farklı büyüklükte piyasaya sürülecek olan LCD ekranlar, geniş görüş açıları, şaşırtıcı görüntü kalitesi ve üstün teknolojileri ile dikkat çekiyor.

Xerox, renkli ve siyah beyaz lazer yazıcıları, çok fonksiyonlu ofis makinaları da Digifest’te sergilenecek. Siyah beyaz lazer yazıcılar kategorosinde Phaser 3116, Phaser 3130, Phaser 3420, Phaser 3450 ve Phaser 4500, renkli yazıcılar kategorisinde ise Phaser 6100, Phaser 6250, Phaser 7300 ve Phaser 7750 ön plana çıkacak ürünler arasında. Çok fonksiyonlu ürünler kategorisinde sergilenecekler ise WorkCentre PE16, WorkCentre PE120, WorkCentre M15i, WorkCentreM20i modelleri olacak.

Ofis teknolojilerinin hız ve performanslarının iş yaşamına kazandıracağı farklılıkları ortaya koyabilmek için motor sporları temasının kullanıldığı, Xerox fuar standında ayrıca Xerox’un kağıt gibi tüketim malzemeleri ile Xerox marka CD, DVD gibi medya malzemeleri de bulunacak.

Okuyucu Yorumları