XPAntiSpy Service Pack 2 için hazır

Windows XP ve beraberinde sunulan Internet Explorer ve Media Player programları iletişime açıklar. Bunlar internetten otomatik olarak Codec yüklüyor veya geçmiş bilgilerini saklıyorlar. Ancak bunu engellemek için sistem ayarlarının derinliklerine kadar inmeli veya XPAntiSpy programını kullanmalısını

XPAntiSpy Service Pack 2 için hazır

Sevilen ücretsiz program sadece bilgi alış verişini sınırlamıyor aynı zamanda sahip olduğu performans ayarları ile Windows’un daha hızlı, konforlu ve güvenli olmasını sağlıyor. Program, fare yardımıyla etkinleştirilebilen fonksiyonu sayesinde Windows’un hızlı kapanmasına da izin veriyor.

XPAntiSpy yeni 3.8 versiyonunda Windows XP için hazırlanan Service Pack 2’yi de destekleyen fonksiyonlara sahip. Bu sayede güvenlik merkezi kapatılabilir, Internet Explorer’daki PopUP engelleyici çalıştırılabilir, mesajlaşma hizmeti kapatılabilir ve Firewall servisi sistem açılışında yüklenebilir.

Ayrıca yazarı programın arayüzünü de yenilemiş ve artık dosya gezgininde tüm dosya uzantıları da görüntülenebiliyor. Internet Explorer için JavaScript ve ActiveX’in devre dışı bırakılabilmesi de yeni bir özellik.

Okuyucu Yorumları