Galaxy S24 Ultra'nın heyecan verici bir yeniliği daha ortaya çıktı

Samsung'un sıradaki amiral gemisi telefonu Galaxy S24 Ultra hakkında heyecan verici bir sızıntı daha ortaya çıktı. Bu kez konumuz telefonun kamerası ile ilgili.

Galaxy S24 Ultra'nın heyecan verici bir yeniliği daha ortaya çıktı

Tüm gözler Apple'ın iPhone 15 serisine çevrilmiş olsa da, Samsung'un bir sonraki amiral gemisi serisi Galaxy S24'ün beklenen lansmanına da sadece birkaç ay kaldı. Doğal olarak serinin ayrıntıları da sızmaya devam ediyor ve bu kez konu Ultra modelinin arkasındaki kameralardan biri.

Sızıntıyı yapan @UniverseIce'e göre, Samsung Galaxy S24 Ultra, dört arka kamerasından birinde 200MP Samsung ISOCELL HP2SX sensörünü kullanacak. Bu Samsung Galaxy S23 Ultra'daki ISOCELL HP2'nin geliştirilmiş bir versiyonu. En heyecan verici güncelleme olmasa da, bu sensörün önemli bir yenilik olduğu kesin.

Birkaç gün önce, Samsung Galaxy S24 Ultra'nın 2.500 nit parlaklığa ulaşabilen bir ekrana sahip olacağını duyduk ve bu, piyasadaki en parlak telefon ekranlarından biri olacak demek. Galaxy S24 Ultra için 2TB depolama seçeneğiyle ilgili söylentileri de eklediğimizde, Galaxy S24'ün piyasanın en iyi Android telefonlarından biri olacağına şüphe yok.

Diğer söylenti ve sızıntılara gelince... Samsung'un tüm Galaxy S24 modellerine Snapdragon 8 Gen 3 çipleri mi takacağı yoksa dünyanın belirli bölgelerindeki belirli telefonlar için kendi Exynos işlemcisini mi geri getireceği konusunda kafalar biraz karışık.

Tasarım cephesinde, Galaxy S24 serisi görünüşe göre daha düz çerçeveler ve kenarlarla Galaxy Z Fold 5'ten bazı esintiler barındıracak. Galaxy S23 telefonları 1 Şubat 2023'te tanıtıldı, bu nedenle yeni telefonların bu tarihten yaklaşık 12 ay sonra piyasaya çıkmasını bekliyoruz.