Yeni Packard Bell ekranlar Türkiye'de!

Geniş görüntüleme açısına sahip yeni Packard Bell ekranlar, Türkiye'de satışa sunuluyor!

Packard Bell'ler Türkiye'de!

Packard Bell'in, teknik özelliklerden ve kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlı ekranlar arayan genç müşterileri hedef alan 18.5 inç ile 27 inç arasında değişen çeşitli ekran boyutarı ile yeni optimize ekranları Türkiye'de.

Yeni Packard Bell ekranların, IPS veya VA Panelleri ile birlikte, keskin imajlar, doğal renkler ve 178 dereceye kadar geniş görüntüleme açıları garanti eden belirli modelleri bulunuyor.

Yeni Packard Bell Maestro 226DXbmid ve 236Dbd serisi hem IPS teknolojili full HD çözünürlüğe hem de 16:9 en-boy oranına sahip. Packard Bell Maestro-Serisi ekranlar çevresel etkiyi minimuma indirirken üstün performans ve dayanıklılık sunan beyaz LED arkadan aydınlatma teknolojisi kullanırlar. Daha net ve keskin imajlar sunmak için tasarlanan teknolojilerin yanı sıra, Maestro serisi siyah çerçeveyi minimuma indirerek görüntülenen içeriğe daha fazla odaklanılmasını sağlayan bir sıfır-çerçeve barındırır. 100.000.000:1'e kadar kontrast oranı ve 5 ms yanıtlama süresi ile Maestro serisi hayalet etkilerini azaltan medya ve oyun ekranlarıdır. Entegre hoparlörler doğrudan ekran üzerinden gerçek zamanlı ses sunumu sağlar. Her iki seri de çeşitli harici cihazlara bağlanmak için HDMI, VGA ve DVI bağlantı noktalarına sahiptir.

Packard Bell Viseo serisi

18.5 inç ile 27 inç arasında değişen çeşitleri bulunan Viseo serisi yer tasarrufu sağlayan ince bir tasarıma sahiptir ve gerekli tüm özellikleri içerir. Yüksek çözünürlüklü 16:9 genişliğinde bir ekrana ve çeşitli bağlantı seçeneklerine sahip olan Viseo serisi bir bilgisayar monitörü olarak kullanılmak için ideal olmasının yanı sıra oyun oynamak ve video izlemek için de gerekli tüm özelliklere sahiptir. Ayrıca, 27 inçlik versiyonu geniş görüntüleme açısı deneyimi için bir VA paneli barındırır.

Okuyucu Yorumları