Yüklediğiniz tüm uygulamaları listeleyin!

Telefonunuza veya tabletinize bugüne kadar hangi uygulamaları yüklediniz? İşte öğrenmenin yolu!

Tüm liste önünüzde!

Üç sene önce oynadığınız oyuna geri dönmek istiyor, ancak adını hatırlamıyor musunuz? Veya mobil uygulamalar için ne kadar para kaptırdığınızı mı merak ediyorsunuz? Telefonunuz veya tabletinizde yüklü olmasa bile, hesabınız üzerinden şimdiye kadar yüklediğiniz tüm uygulamaları listelemenin bir yolu var.

Android için web üzerinden https://play.google.com/apps sayfasına giderek listeyi görebilirsiniz. Aşağı kaydırdığınızda listenin devamını çağırmak için "Daha fazla göster" bağlantısının belirdiğini göreceksiniz. Listeyi telefonunuzda veya tabletinizde görmek için Play Store uygulamasını açıp menüden "Uygulamalarım" üzerine, ardından "Tümü" üzerine dokunun. Buradan veya web üzerinden uygulamaları tekrar yükleyebilirsiniz.

iOS'ta ise iTunes'ı açın ve masaüstünde App Store'u ziyaret edin. Aşağıda "satın alınanlar" bağlantısını göreceksiniz. Bu bağlantıya tıklayarak ücretsiz veya ücretli, yüklediğiniz tüm uygulamaların bir listesini görebilirsiniz. Listeyi iOS cihazınızdan görmek için App Store'u açın ve Güncellemeler'e, ardından Satın alınanlar'a dokunun. Artık listeye göz atabilirsiniz; belki de unuttuğunuz bir oyunu tekrar keşfedeceksiniz.

Okuyucu Yorumları