Abit Siluro GeForce3 VIO: Her İhtiyaca Uygun

Yeni nesil ekran kartlarının işi çok zor. Çünkü herhangi bir kartın pazara hakim olabilmesi için fonksiyonel olarak üstün ve özellikle oyunlarda sürekli olması şart. Buna ek olarak grafik chip’lerinin oyunlarda çeşitli özellikleri destekleyebilmeleri için oyun geliştiricilerinin ihtiyaçlarına da cevap verebilmeleri gerekir.

Abit Siluro GeForce3 VIO İnceleme
CHIP Online Notu 76

Bu yüzden nVidanın Gefoce serisi, yeni ürünü ile resim kalitesini güçlendirerek kullanıcıya farklı özellikler sunmaya başladı. Geforce3 adını taşıyan bu yeni ekran chip’i High End Grafik chip’ler piyasasına girmek için hedeflenmiş. Abit de bu ekran chip’ini nVidia’dan alarak kendi ekran kartı ailesini Siluro Geforce3 Vio adı altında genişletti.NfiniteFXTM motorunu kullanan bu 256 bit’- lik kart, gerek multimedya gerekse oyun uygulamalarında istenilen performans artışını rahatlıkla sağlayabiliyor. Bunun sebebi, bu kartın High-R Antialiasing, Lightspeed Memory Arch. gibi özelliklerle donatılmış olması.

Özetle

elde ettiği yüksek performansları ile tanıdığımız Abit ekran kartları şimdi de multimedya fonksiyonları ile dikkat çekiyorlar.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Abit Siluro GeForce3 VIO
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları