ADATA XPG EMIX H30 İnceleme

Oyunculara dev bir paket içeriği ve başarılı ses performansı sunan ADATA XPG EMIX H30 mercek altında

ADATA XPG EMIX H30 İnceleme
CHIP Online Notu 81
  • Zengin paket içeriği
  • Kaliteli mikrofon
  • Oyunlarda başarılı sanallaştırma performansı
  • Konforlu kullanım
  • Kulak yastıkları dışarıya bir miktar ses kaçırıyor
  • 4 ses modundan birini seçmek zorundayız
  • Fiyatı pahalı
  • Mikrofon üzerindeki ışığın işlevi yok

Şimdiye kadar inceleme şansı bulduğumuz birçok kulaklık arasında potansiyeli sınırlı olsa da kendini hemen sevdirenler kadar, sevmek için çaba harcamanız gereken ancak sonucunda hayli iyi bir performans vadedenler de vardı. Açık konuşmam gerekirse EMIX H30 bir kanıya varmak için beni en çok zorlayan ürünlerden birisi oldu.

Ürünün kocaman kutusundan hayli ihtişamlı olan kulaklığımızın yanında metal standına hassasça yerleşen, C-Media'nın (CM6571) donanımı ve XEAR teknolojisi sayesinde sanallaştırılmış 7.1 Surround ses sunan SOLOX F30 harici ses kartı da çıkmakta. Kulaklık hayli sağlam bir tasarıma sahip ve kafa bandı sayesinde rahatlıkla kafanıza oturuyor. Derli kaplı kulak yastıkları uzun kullanımlarda bile son derece konforlu.

Ses kalitesine gelirsek, burada SOLOX F30 başınızı ağrıtan bir tasarım tercihiyle birlikte geliyor. Oyun, sinema, konuşma ve müzik modlarına sahip olan amfide bu modları kapatabilmek mümkün değil. Bu da XPG Audio Center'ı yükleseniz bile "flat" bir ayara sahip olamamanıza ve yapabildiğiniz tüm ayarları bu dört ön tanımlı moddan biri üzerinden yapmanıza yol açıyor. Sinema ve Konuşma modları ise aralarında en "uygun" olanları ve XPG Audio Center üzerinden biraz zaman geçirdikten sonra kendi zevkiniz dahilinde tatmin edici bir ayara sahip olmanız çok olası.

H30'un oyunlardaki sanallaştırma performansı ise son derece tatmin edici, özellikle mikrofon kalitesi (çıkartılabiliyor) en zor beğenenlerin bile onayını alacaktır.

Özetle

Kullanıcıya sunduğu zorluklar ve vadettiklerini düşününce EMIX H30'u en fazla benzetebileceğimiz ürün ASUS ROG Centurion. Diğer taraftan H30 rakibinden daha rahat, derli toplu ve özellikle mikrofon kalitesi ile ayrılmakta. Fiyatı ise 899 TL civarında.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli ADATA XPG EMIX H30
Ürün Markası ADATA
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları