Kaliteli bileşenler

CrossFireX veya SLI sisteminizde kullanabileceğiniz kaliteli bir güç kaynağı.

CHIP Online Notu 85

Kasa ve güç kaynakları arasında saygın bir konuma sahip olan Corsair özellikle de oyunculara yönelik ürünler üreten bir firma. Corsair'in test merkezimize genel yeni ürünü TX850 ise 80+ sertifikalı 850 Watt güç üretebilen yeni nesil yüksek performanslı bir güç kaynağı. Japon malı katı kapasitörler kullanan ve kaliteli bileşenlerden oluşan TX850, SLI sertifikasına da sahip. Bu bağlamda güç kaynağını SLI ve CrossFireX konfigürasyonları kullanarak gerçekleştirdiğimiz testte gayet iyi sonuçlar sunduğunu söylemeliyiz. 120mm'lik sessiz çalışan bir fan ile soğutulan ürün verimlilik konusunda başarılı bir tablo çizerek %20'nin üstündeki yüklemelerde %80'in üstünde verimli çalışıyor. Tek +12V yolsa sahip olan ürün rakipleri gibi yüksek gerilim koruması, güç koruma, düşük voltaj ve kısa devre korumasına da sahip. TX850'yi Full Tower kasalara monte edecekleri de düşünen Corsair, kablo mesafesini uzun tutarak olası kablo yetişmeme sorunlarının da önüne geçiyor.

Özetle

Kaliteli bileşenlerinden gelen uzun ömrü ve 5 yıl garantisinin yanında üst uç sitemleri rahatlıkla besleyebilen başarılı bir ürün.

Alternatifleri

Verimlilik konusunda bazı şüpheleriniz varsa Bronz sertifikalı Xilence SPS-XP850.XQ.R2'yi de tercih edebilirsiniz.Güç kaynağı
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corsair CMPSU-850TX
Ürün Markası Corsair
CHIP Online Notu
85
Form faktör ATX
Güç çıkışı 1x+12V Rail 850 Watt
Fan 120mm BB Fan
Bağlantılar 1x24, 1x8, 4xPCIe8, 8xSata, 8x Molex
Verimlilik %80 Üstü
Garanti 5 Yıl
Okuyucu Yorumları