Inca IWM-500GL: Kolay kurulum

Eğer dizüstü bilgisayarınız için kolay taşınabilir bir fare almayı planlıyorsanız Inca'nın bu ürünü tercihiniz olabilir.

Inca IWM-500GL İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Kolay taşınabilirlik
  • Yüksek dpi
  • Kolay kurulum

Eğer bir dizüstü bilgisayara sahipseniz ve touchpad'i kullanmaya
bir türlü alışamadıysanız taşıması kolay bir fare her zaman yararınıza olacaktır. Inca'nın bu amaçla geliştirdiği IWM-500GL oldukça küçük ve düz bir tasarıma sahip.

Ürünün ince bluetooth vericisi farenin altındaki bir yuvaya yerleştirilerek fare ile kolayca taşınabiliyor. Böylece vericiyi kaybetme derdinden de kurtulmuş oluyorsunuz. Ürünle gelen bir adet şarj edilebilir AAA pil, cihazın üstündeki bir kapağın altına yerleştiriliyor. Pil, ürünle verilen USB kablo aracılığıyla bilgisayarınızın USB yuvası üzerinde kolaylıkla şarj edilebiliyor.

Yalnızca iki tuşa sahip olan farenin üzerindeki kaydırma tekerleği de aynı zamanda tuş olarak kullanılabiliyor. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç durmadan kurulabilen ürünü 30 saniye içerisinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. IWM- 500GL çok düşük bir eğime sahip ve bu yüzden kullanırken elinizi daha da yaymanız gerekiyor. Fakat bu taşınabilirlik adına feda edilebilecek bir özellik. 1.600 dpi destekli fare, bu sayede elinizin en ufak bir hareketine dahi tepki veriyor. Bu da kullanımda kolaylık sağlıyor. Ayrıca ürün son derece hafif ve kolay taşınabiliyor.

Sonuç : Eğer dizüstü bilgisayarınız için kolay
taşınabilir bir fare almayı planlıyorsanız Inca'nın bu ürünü tercihiniz olabilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca IWM-500GL
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
68
Arabirim Bluetooth
Teknoloji Lazer
Tuş sayısı 2
Kaydırma tekeri Var
Çalışma mesafesi 1,5 metreye kadar
Diğer USB kablosu
Okuyucu Yorumları