Overclock’lu Geforce3’ler piyasada

TNT, Geforce ve Geforce3 derken şimdi de nVidia Geforce Titanium serileri ile karşımıza çıktı. Bu ay sizin için Leadtek firmasının en son ürünü olan ve Winfast Geforce 3 Ti 500 TD olarak adlandırılan ekran kartını incelemeye aldık.

Leadtek Winfast GeForce3 TI 500 TD İnceleme
CHIP Online Notu 67

Titanium 500 TD nVidanın en hızlı ürünü olarak Kabul ediliyor. Bu yeni nesil ekran kartının performans olarak üstün olmasının sebebi genel olarak iki nedene dayanıyor. Bunlardan ilki arttırılmış chip frekansı, diğeri ise 500 MHz’de çalışan Data Rate oranı ve chip’in çekirdeğinde yer alan bir shadowbuffer. Leadtek Geforce3 Ti 500 TD testlerimizde özellikle 32 bit renk derinliğindeki uygulamalarında üstün bir performans sergilemeyi başardı. Buna ek olarak Q3 testimizde de en yüksek sonucu elde eden kart, genel performans olarak da üst sıralara yerleşmeyi başardı.

Sonu: Geforce3 Titanium’un normal Geforce3’e göre en önemli üstünlüğü, kullanılan bellek ve chip frekansı. Shadow- buffer özelliği ise her iki üründe de mevcut. Bu yüzden bu ürünü satın almadan önce bir kere daha düşünmekte fayda var.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Leadtek Winfast GeForce3 TI 500 TD
Ürün Markası Leadtek
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları