Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming İnceleme

Oyuncular için fiyat/performans canavarı: Monster Pusat Virtual 7.1 Gaming Headset incelemesi!

CHIP Online Notu 90
  • Konforlu tasarım
  • RGB ışıklandırmalar
  • Ses performansı
  • Esnek ve gizlenebilir mikrofon
  • Fiyat/perfomans
  • Her ne kadar konforlu olsa da ağır bir kulaklık

Bugüne kadar incelediğimiz oyuncu kulaklıkları arasında, gerçekten her yönüyle içimize sinen çok az model oldu. Bunlardan biri de Monster'ın elimizdeki Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset'i oluyor, bunu hemen baştan gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

Özellikle dolgun yapısı nedeniyle tasarımıyla gerçek bir oyuncu kulaklığı görünüşü sergileyen Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset, bu görünümüyle daha önce incelediğimiz Razer Kraken 7.1 V2 modeline benziyor. Görünüşün yanı sıra RGB ışıklandırmaları ve gizlenebilir mikrofonu gibi detaylarıyla da andırmadığını söyleyemeyiz, ancak sahip olduğu fiyatıyla çok şaşırtıcı gerçekten. Zira Kraken'in yarı fiyatından daha ucuz, yalnızca 329 TL. Bu fiyatla hemen söyleyelim ki kulaklık bizden gayet iyi bir fiyat/performans notu aldı. Peki, kulaklık bize bu fiyata neler sunuyor? Hemen yakından incelemeye başlayalım.

Pusat Virtual 7.1 RGB tasarımı nasıl?

Pusat Virtual 7.1 RGB tasarımı nasıl?

Bir kere tasarımıyla, tam bir oyuncu gibi görünen Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset, kulağı kaplayan 50 mm'lik rahat kulak yastıklarına sahip. Üzerinde yine yastıklı bir kafa bandı bulunduran kulaklık, onun da üzerinde dayanıklı metal köprü bulunduruyor. Böylece esnetilmelere karşı dayanıklı olan Pusat Virtual 7.1 RGB, sol kulaklığının ucunda gizlenebilir bir mikrofon ve 2 metrelik kablosu üzerinde de bir kumandaya yer veriyor.

Siyah renkli deri görünümlü plastik malzemeden oluşan yapısı gayet rahat bir oyun deneyimi sağlarken, sağ ve sol kulak üniteleri üzerindeki RGB ışıklandırmalar da oyuncuların beğeneceği cinsten. Dilerseniz bu ışıklandırmayı kapatabiliyorsunuz. Kablo üstündeki kumanda üzerinden sadece RGB LED'leri değil, mikrofonu ve kulaklık titreşimini açık kapatabilirsiniz. Ayrıca ses seviyesini de yine buradan yönetebiliyorsunuz.

Pusat Virtual 7.1 RGB performansı nasıl?

Pusat Virtual 7.1 RGB performansı nasıl?

Pusat Virtual 7.1 RGB'yi tasarım olarak biraz daha yakından tanıdığımıza göre şimdi performansından bahsedebiliriz. Öncelikle şunu söylemek lazım: Pusat Virtual 7.1 RGB, adında da geçtiği gibi sanal 7.1 çevresel ses desteği veriyor. Yani gerçek surround ses destekli kulaklıklar gibi değil. Zaten bu uygun fiyatına da yansıyor, zira surround 7.1 kulaklıklar 1000 TL civarında bulunabiliyor. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki: Pusat Virtual 7.1 RGB gerçekten üzerine düşen işi fazlasıyla başarılı şekilde yerine getirebiliyor. Kulaklığı kullandığımız süre boyunca PlayStation 4 de dahil olmak üzere PC'de de pek çok oyunda deneme şansı bulduk. Eğer takım oyunlarından hoşlanıyorsanız, Pusat Virtual 7.1 RGB size istediğinizi verecek, zira adım seslerini takip edebiliyor ve mikrofon ile takım içi iletişimizi eksiksiz yerine getirebiliyorsunuz. Mikrofon net ve anlaşılır bir ses iletimi sağlayabiliyor.

Kulaklıkla ilgili az önce bahsettiğimiz bir diğer özellik de titreşim desteği göstermesi. Oyunlarda bas seslerini titreşim ile kulağınıza yansıtan Pusat Virtual 7.1 RGB, böylece kendinizi atmosfere kaptırmanızda önemli rol oynuyor. Dilerseniz titreşim özelliğini kumandadan kapatabiliyorsunuz elbette.

Oyunlarda olduğu kadar müzik performansıyla da beğendiğimiz Pusat Virtual 7.1 RGB, böylece yalnızca oyun kulaklığı olarak değil, bilgisayar başında geçirdiğiniz vakitlerde size müzik desteği sağlayarak da verdiğiniz parayı hak ediyor doğrusu.

Özetle

Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset ile Monster gerçekten ortaya çok güzel bir sonuç çıkartmış. Sanal 7.1 ses desteği başarılı şekilde iş görürken, yapısıyla da oyuncuların seveceği bir kulaklık türü geliştiren Monster, fiyat olarak da oldukça cazip bir yere konumlandırıyor Pusat Virtual 7.1 RGB'yi. Bu anlamda şu sıralar iyi bir oyuncu kulaklığı almak isteyenler için rahatlıkla Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset'i incelemeden geçmesin diyebiliriz.

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset'in fiyatı 329 TL.

Kimler Almalı

Şu sıralar iyi bir oyuncu kulaklığı satın almak isteyen ve fiyatıyla da bütçe dostu bir model arayanlar Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset'i mutlaka değerlendirmeli

Alternatifleri

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset'e alternatif olarak fiyatıyla ve performansıyla dikkat çeken bir başka oyuncu kulaklığı ise Plantronics RIG 505 LAVA oluyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Monster Pusat Virtual 7.1
Ürün Markası Monster
CHIP Online Notu
90
Tip Kulak üstü
Bağlantı Kablolu
Sürücüler 50 mm
Mıknatıs NdFeB
Frekans Tepkisi 12 – 28.000 Hz
Hassasiyet 119 dB
Bağlantılar Altın uçlu USB
Kablo Uzunluğu 2 metre
Boyutlar 188 x 104 x 230 mm
Ağırlık 390 gr.
Okuyucu Yorumları