Ekran kartlarında Titanium devri

nVidia’nın yeni serisini oluşturan titanium grafik chip’leri çok hızlı yayılıyorlar. Ekran kartı üreticileri, bu yarışta seri başı olabilmeleri için, yeni nesil kartlara değişik özellikler katıyorlar. Değişik anakart seçenekleri, ekran kartları modelleri ve multimedya ürünleri ile tanıdığımız MSI’da bu yarışı ilk sıralarda tamamlamak isteyen firmalar arasında.

MSI G3TI500-VTG İnceleme
CHIP Online Notu 67

MSI’ın ekran kartı kategorisindeki son modeli olan G3Ti500-VTG bu ay Test Merkezi’mize ulaştı. Bu kartta ilk gözümüze çarpan özellik, kartın kırmızı rengi ve üzerindeki bir video-in girişi ve TV-out çıkışlarının olması. Bununla birlikte kart ile birlikte oyun çılgınlarına bir 3D gözlük veriliyor. Karta direk olarak bağlanan bu gözlük sayesinde oyunların 3 boyutlu dünyasına kendinizi kaptırabilirsiniz.MSI’yı diğer kartlardan ayıran başka bir özellik ise, Twin Bios özelliği. Bu özellik sayesinde ekran kartının BIOS’una maksimum güvenlik sağlanıyor.

Özetle

Multimedya ve oyun çılgınlarına hitap eden MSI, yüksek fiyatına rağmen yüksek performansı ve ergonomisi ile kendisinden çok söz ettireceğe benziyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI G3TI500-VTG
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları