MSI MX400 Pro TC64S: Uygun fiyata yüksek performans

Nvidianın Geforce2 MX modelleri, uygun fiyat/ performans oranları ile kullanıcıların gözüne girmişti. Nvidia bu başarının ardından çok tutulan bu modeli geliştirerek piyasaya tekrardan sunmayı başardı.

MSI MX400 Pro TC64S İnceleme
CHIP Online Notu 72

Chip ve bellek frekansı artırılan bu yeni modeled ram miktarı da önemli ölçüde yükseltildi. Bu değişikliklere sahip olan ekran chip’i ise Geforce 2 MX-400 olarak adlandırılıyor. MSI MX400 Pro-TC64S yukarıda saydığımız özelliklere sahip olan bir ekran kartı. VGA, S-Out ve AV-Out çıkışlarına sahip olan bu ekran kartı saniyede 2.8 GB’lık bir hafıza bandında işlemlerini gerçekleştiriyor. Kartın üzerinde basit bir soğutma sisteminin bulunması bizi şaşırttı.Dolaysıyla overclock çılgınlarının bu ekran kartından uzak durmaları gerektiğini düşünüyoruz. MSI’ın testlerimizde 16 bit renk derinliğinde iyi sonuçlar vermesine karşın, 32 bit renk derinliğinde ortalama değerlerin üstüne çıkamadığını söyleyebiliriz.

Özetle

Yüksek performans ve multimedia uygulamalarına uyumlu bir ekran kartı arayan kullanıcılar için MSI iyi bir seçenek. Uygun fiyatı da artısı...
Teknik Özellikler
Ürün Modeli MSI MX400 Pro TC64S
Ürün Markası MSI
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları