LED panelli 127 ekran TV arayanlar için.

LED panelli 127 ekran bir televizyon sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekebilir.

Vestel 50PF7070 İnceleme
CHIP Online Notu 81
  • Görüntü kalitesi
  • Akıllı özellikleri
  • Ses kalitesi daha iyi olabilirdi

LED, LCD ve plazma paneller arasındaki rekabet bir şiddetlenip bir durgunlaşırken, karşılaştırmalı testler ne söylerse söylesin her kullanıcı kendine uygun paneli seçiyor. Kimileri LED panelleri daha fazla tercih ederken kimileri plazmalara, kimileri ise uygun fiyatlı olduklarından LCD panellere yöneliyor. Arka aydınlatmaları ve siyah doygunluğunun yanında ayrıca getirdiği enerji tasarrufu ile de öne çıkan LED panellere iyi bir örnek olan Vestel 50PF7070, LED panel tercih etmek isteyen kullanıcılara uygunluğuyla öne çıkıyor.

50 inç boyutlu bir televizyon olan Vestel 50PF7070, LED paneli ve şık gövdesiyle oturma odanızda iyi bir yer tutuyor. Vestel'in Smart LED TV ailesinde yer alan televizyon, Full HD yani 1920x1080 piksel çözünürlüğünde görüntü sunuyor. Böylece yüksek tanımlı videoları ve filmleri en iyi kalitede izleme şansı yakalayabiliyorsunuz. Ultra Dynamic Contrast teknolojisiyle ve LED arka aydınlatmaların da getirdiği avantajla birlikte siyah dengesini iyi yakalayan Vestel 50PF7070, 400 Hz'lik bir görüntü tarama hızı sağlıyor. Böylece hareketli sahnelerde görüntü kaybı yaşamıyorsunuz. 3 adet HDMI ve 2 adet USB bağlantılarıyla çevre aygıtlarıyla da rahatlıkla bağlayabileceğiniz Vestel 50PF7070, akıllı özelliklere de ev sahipliği yapıyor.

Smart Center teknolojisine sahip olan Vestel 50PF7070, bu teknolojisi ile birlikte kullanıcıları yalnızca televizyon kanallarını izlemek zorunda bırakmıyor. İnternete de rahatlıkla bağlanabilmenizi sağlayan Vestel 50PF7070, ücretsiz uygulamalarla birbirinden farklı içeriklerle televizyon başındaki hayatınıza renk katmayı başaracak türde bir televizyon. 50PF7070'in en güzel özelliklerinden biri ise Follow Me. Zira Follow Me özelliği ile televizyonunuzdaki dijital yayını tablete taşıyabiliyorsunuz. Böylece tablet başındayken de TV izleme şansınız bulunuyor. Ayrıca MediaShare özelliği ile de tabletinizde bulunan fotoğrafları televizyona aktarmanız mümkün.

Özetle

Akıllı televizyona terfi etmek ve hakkınızı LED panele sahip bir modelden yana kullanmak istiyorsanız Vestel 50PF7070 aradığınız televizyon olabilir.

Alternatifleri

Vestel 50PF7070, LED panele sahip bir televizyon. Eğer Plazma veya LCD ekrana sahip bir televizyon arayışı içindeyseniz farklı modeller sizin için daha ilgi çekici olacaktır.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vestel 50PF7070
Ürün Markası Vestel
CHIP Online Notu
81
Panel LED
Ekran Büyüklüğü 50 inç
Çözünürlük Full HD
Tarama Hızı 400 Hz
Kontrast Ultra Dynamic Contrast
Bağlantılar HDMI (3 adet), USB (2 adet), Ethernet
Okuyucu Yorumları