Eleştirmenlerin beğenmediği film Netflix'te zirveye çıktı

Komedyen Bill Burr'ün ilk yönetmenlik denemesi Old Dads izleyiciler ile eleştirmenler arasında büyük görüş ayrılığına yol açtı. Eleştirmenler filmi kötü bulurken izleyenler oldukça yüksek puanlar verdi. Bu arada film 16-22 Ekim arası Netflix'te dünya genelinde en çok izlenen İngilizce film oldu.

Eleştirmenlerin beğenmediği film Netflix'te zirveye çıktı

Başrollerinde Komedyen Bill Burr, Bobby Cannavale ve Bokeem Woodbine'ın yer aldığı Old Dads, 20 Ekim'de Netflix'te izleyiciyle buluştu. Komedi filmi, izleyicilerin beğenisini toplarken, eleştirmenlerin eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden sadece 22 puan alabilen filmin izleyici skoru: 100 üzerinden 88.

Komediye 5 üzerinden yarım yıldız veren bir eleştirmen, filmin "herkesin kendi tarafında olduğuna ikna olmuş bir adamın zincirlerinden boşanmış atıp tutmalarını dinlemek gibi" olduğunu söyledi.

Netflix'te zirveye çıktı

Film 16-22 Ekim haftasında ise Netflix'te dünya genelinde en çok izlenen İngilizce film oldu. Film 55 ülkede listelerin zirvesinde yer aldı.

Amcalar (Old Dads) Konusu

Netflix'in açıklamasında dizinin konusu ile ilgili şu ifadeler yer alıyor:

"Orta yaşlı, huysuz bir baba ve iki yakın dostu, Y kuşağından CEO'ların ve güçlü anaokulu müdürlerinin değişen dünyasına ayak uyduramadıklarını görürler."

Bill Burr, Netflix'in resmi sitesi Tudum'daki röportajında kendisinin de yaşlı bir baba olduğunu söyleyerek "Bundan 50 yıl önce anaokulundaydım. Ben dünyaya geldiğimde her şey farklıydı. Bu film temelde bana ve yaşadıklarıma dayanıyor. Jack, inatçı ve aptal şekilde sürdürdüğüm hayatımda daha iyi bir insan olmaya çalışan yanımı temsil ediyor." diyor.

Old Dads Fragman