Turkcell Superbox'ı test ettik. Sonuçlar şaşırtıcı!

Yüksek hızda interneti altyapıdan bağımsız olarak 4.5G'nin gücünü kullanarak kullanıcının elinin altına veren Superbox'ı mercek altına alıyoruz.

Yüksek hızda interneti altyapıdan bağımsız olarak 4.5G'nin gücünü kullanarak kullanıcının elinin altına veren Superbox, Turkcell'in en yeni ürünlerinden biri. Wireless to the home teknolojisi kullanılarak geliştirilen SUPERBOX, içinde bulunan SIM kart sayesinde, başka herhangi bir internet şebekesine ihtiyaç duymadan bulunduğu yerdeki 4.5G baz istasyonuna bağlanıp, internet hizmeti sunabiliyor. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir elektrik prizi. Superbox Turkcell'in 4.5G şebekesini kullanarak internete bağlanıyor ve yüksek hızda interneti evdeki tüm aygıtlara ister kablolu ister kablosuz olarak dağıtabiliyor.

Superbox, evlerde kullanmaya alışık olduğumuz internet modemleri ile aynı yapıya sahip. Üzerinde kablolu ağ bağlantısı için iki çıkış bulunuyor, bunlarla evdeki masaüstü bilgisayarı veya televizyonu internete bağlayabiliyorsunuz. Laptop, cep telefonu, tablet gibi diğer cihazları da kablosuz bağlantıyla internete çıkarabiliyorsunuz. 4.5G'nin gücünü evlere getiren Superbox evdeki tüm cihazlara internet hizmeti sağlıyor.

Superbox'ın kurulumu son derece basit. En büyük avantajı da Türkiye içerisinde 4.5G'nin olduğu her yere götürebilmek ve fiber altyapısı olmayan her yerde fiber hızında internet kullanabilmek. Evde kullandığınız interneti aynen alıp istediğiniz her yere götürebiliyorsunuz. Örneğin yazlığa gittiğinizde üç aylığına internet açtıracağım diye kendinizi paralamıyorsunuz, bir de ona para ödemiyorsunuz. Evdeki Superbox'ı getirip fişe takıp internet keyfinize kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Peki Superbox beklentileri karşılıyor mu? Farklı mekân ve senaryolarda test edecek ve sizlerle paylaşacağız. ilk videomuzda Superbox'ı önce evde test ediyoruz, daha sonra da şehrin gürültüsünden uzakta, doğayla baş başa çalışabileceğimiz bir yere gidip fiber hızında internet kullanmayı deniyoruz. Videoda da görebileceğiniz gibi, sonuçların oldukça şaşırtıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları