2016'nın şimdiye kadarki en iyi oyunları!

2016'nın şimdiye kadar bize sunduğu en iyi oyunlar sizce hangileri? İşte bizim favorilerimiz!

2016'nın en iyi oyunları!

Her sene çok sayıda yeni oyunla tanışıyoruz. Öyle ki, bolca boş zamanınız olsa bile bir yıl içerisinde çıkan tüm oyunları oynamanızın imkanı pek yok. Bu, çoğu zaman şikayetçi olmadığımız bir sorun. Oyun sektörü, seçenekle dolup taşıyor ve belki de ilk kez, her tür oyuncuya yönelik bir oyunun olduğunu söylemek mümkün.

Örneğin third-person shooter hayranlarına Quantum Break'i, RPG gibi bir spor oyunu arayanlara MLB 2016: The Show'u önerebiliriz. Aşağıda ise 2016'nın şimdiye kadarki en iyi oyunlarını sıraladık. Listemizin seçim yapma konusunda size yardımcı olacağına inanıyoruz.

The Witness (Ocak; PS4 ve PC)

Alıştığımız oynanışa farklı bir yaklaşım getiren The Witness'taki bulmaca çözme ve anlatım sizi içine çekecek.

Far Cry Primal (Şubat; PS4, Xbox One ve PC)

Bugün itibariyle modern çağda geçen çok fazla oyun var. Tarihi biraz geriye almak istiyorsanız, taş devrinde geçen açık dünya oyunu Cry Primal'ı deneyebilirsiniz.

Firewatch (Şubat; PS4 ve PC)

Firewatch (Şubat; PS4 ve PC)

Bazıları tarafından "yürüme simülasyonu" olarak tanımlanan Firewatch, her şeye rağmen ilginç bir insan hikayesi sunuyor ve atmosferiyle çoğu oyuncunun beğenisini kazanmış durumda.

Pokken Tournament (Mart; Wii U)

Pokémon'u temel alan Pokken Tournament, hızlı, şaşırtıcı derecede karmaşık bir dövüş oyunu.

MLB 16 The Show (Mart; PS4)

MLB 16 The Show (Mart; PS4)

Oynayabileceğiniz birçok yıllık spor oyunu var, ancak MLB 16: The Show'un özelliği, size yükselsen bir yıldız oyuncunun kontrolünü vermesi. Oyunun denetimleri oldukça akıcı ve oyun içi kılavuz, size yeterince yardımcı oluyor.

Dark Souls 3 (Nisan; PS4, Xbox One ve PC)

Dark Souls 3 (Nisan; PS4, Xbox One ve PC)

Dark Souls'ta düşmanlarınızın tek okuyla can verebilir, farenizi kırmak isteyebilirsiniz. Çarpışmalar sırasında tüm dikkatinizi toplamanız gerekecek. Saç baş yolmaya hazırlanın.

Quantum Break (Nisan; Xbox One, PC)

2016'nın en sürpriz oyunlarından Quantum Break, aceleyle piyasaya sürüldü. Uzun zamandır övgüyle bahsedilen oyun Xbox One'daki en büyük felaketlerden birine dönüşebilirdi. Ancak oyun, yüksek kalitede oynanışı ve etkileyiciliği sağlamayı başardı.

Uncharted 4: A Thief's End (Mayıs; PS4)

Uncharted 4: A Thief's End (Mayıs; PS4)

Naughty Dog'un klasik macera serilerine çok yaklaşan Uncharted 4: A Thief's End, size hatırınızda kalacak bir macera yaşatacak. PS4'ünüz varsa atlamamanız gereken bir oyun.

Okuyucu Yorumları