Android Nougat 7.1 İlk Önizleme Sürümü Yayınlandı!

Android Nougat 7.1'in ilk geliştirici önizleme sürümü indirmeye sunuldu. İşte alabilecek telefonlar ve önizlemeyi almanın yolu...

Android Nougat 7.1'den ilk önizleme

Google, Android Nougat'ın 7.1 sürümünün ilk geliştirici önizleme yapısını indirmeye sundu. Firmaya göre bu yapı, beta kalitesine ulaşmış durumda.

Bugün yayınlanan önizleme yapısı, planlandığı gibi yalnızca Nexus 5X, 6P ve Pixel C cihazlarına sunuluyor. Google, bir sonraki Developer Preview 2'yi daha fazla cihaza açma sözü verse de, bu cihazların hangileri olacağını şimdilik söylemiyor. Bununla birlikte Google'a göre Android 7.0 Nougat'a güncellenebilen tüm Nexus telefonlar, zamanla 7.1'e de güncellenecek.

Yeni yapının yayınlanmasıyla birlikte geliştiriciler, yeni API'ları kullanan uygulamalarını Play Store'a yüklemeye başlayabilirler. Geliştiricilerin elinde alpha, beta ve üretim kanallarına yayın yapma seçenekleri de var.

Cihazınız Android Beta Program'a kayıtlıysa, tek yapmanız gereken güncelleme uyarısını beklemek olacak. Kayıtlı değilseniz, bu adresten kaydolabilirsiniz. Dileyen kullanıcılar, imaj dosyalarını buradan indirebilirler.

Okuyucu Yorumları