Apple, Çok Farklı Bir iPhone Hazırlıyor!

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre Apple, yeni iPhone'larının tasarımında, daha önce hiç görmediğimiz bir işe imzasını atabilir!

Hiç görmediğiniz bir iPhone'a hazır olun

Jet Black iPhone 7'lerin büyük bir ilgi görmesinin ardından Apple, bu doğrultudaki hamlelerine bir yenisini ekleyerek önümüzdeki yıl amiral gemisine yeni bir renk seçeneği dahil edebilir.

Bu alanda oldukça güvenilir raporlar sunan ve Asya'daki tedarik zinciriyle de önemli bağlantıları bulunan Japon Macotakara'nın haberine göre Cupertinolu devin 2017'de iPhone için kırmızı renkli bir versiyon sunması oldukça yüksek bir olasılık.

Birçok kişinin aklına söz konusu iPhone'un iPhone 8 olacağı geliyor olabilir, fakat Macotakara'nın tedarikçi kaynakları kırmızı renk seçeneğinin iPhone 7s ve iPhone 7s Plus olacağına işaret ediyor.

2017'nin Apple açısından önemli bir yıl olduğunu biliyoruz. Zira firma seneye iPhone'un 10. yıldönümünü kutlayacak. Bu anlamda 2017'de piyasaya sürülecek Apple telefonları için muhtemelen birçok sürpriz de bizleri bekliyor olacak. Bazı tahminler firmanın yeni iPhone'lara sıra dışı isimler vereceği yönünde. Kırmızı renk seçeneğinin de şimdiden heyecan verici bir olasılık olduğunu söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları