Corel, Parallels'i Satın Aldı!

Tanınmış yazılım firması Corel, sanal masaüstü yazılımlarıyla tanınan Parallels'i satın aldı!

Corel'den önemli satın alma!

Kanada merkezli Corel, sanal masaüstü yazılımları ile tanınan Parallels'i satın aldığını açıkladı.

Şirket şu anda Mac için Parallels Desktop, Windows ve Mac için Parallels Araç Kutusu, Parallels Access, Microsoft SCCM için Parallels Mac Yönetimi ve Parallels Remote Application Server (RAS) dahil olmak üzere tüm Parallels ürün grubunu sunuyor.

Anlaşmanın finansal detayları açıklanmış olmasa da Corel, Parallels işine önemli bir yatırım yapmayı planlıyor ve şirket, güçlü yanlarından, müşteri tabanlarından, ortak ağlarından ve küresel markalarından yararlanarak her iki işletme için de fırsatlar görüyor.

Corel ve Parallels, Windows, macOS, Linux, mobil ve bulut dahil olmak üzere geniş bir yelpazedeki platformlarda kullanıcıları güçlendirmeyi amaçlayan uygulamalar ve hizmetler sunacak.

Corel'in CEO'su Patrick Nichols yaptığı açıklamada anlaşmayı överken "Yeni Parallels çalışanlarımızı Corel'in küresel organizasyonuna dahil etmekten heyecan duyuyoruz. Tamamlayıcı ürün portföylerimizden, ortak iş modellerimiz ve stratejilerimize, Corel ve Parallels mükemmel uyum gösteriyor. Teknolojilerimizin ve ekiplerimizin birleşik gücü sayesinde, işletmelerimiz ve en önemlisi müşterilerimiz için sürekli büyüme ve başarı sağlamak adına muazzam fırsatlar görüyoruz" cümlelerini kurmakta.

Parallels CEO'su Jack Zubarev ise Corel'e katılım hakkında "Parallels ve Corel ortak bir görüş, pazar liderliği ve yenilikçilik tutkusunu paylaşıyor. Corel'in bir parçası olarak sınıfının en iyisi yazılımla müşterilerimize ve ortaklarımıza hizmet vermeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Okuyucu Yorumları