Doğrulandı! Android Nougat Onlara da Geliyor!

Samsung, Android 7.0 Nougat güncellemesinin bu telefonlarına da geleceğini, en sonunda doğruladı!

Samsung'tan beklenen onay geldi!

Samsung, Android Nougat'ın Galaxy A (2016) serisindeki akıllı telefon modellerine geleceğini doğruladı. Güney Koreli firmadan yapılan açıklamada Android 7.0 Nougat güncellemesinin Galaxy A serisine ne zaman geleceğine dair detaylı bir tarih verilmese de bu kategoride birçok model yer aldığını düşünürsek sürecin biraz uzun sürebileceğini söyleyebiliriz. Zira Galaxy A serisinde Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7, Galaxy A8, Galaxy A9 ve Galaxy A9 Pro olmak üzere altı telefon modeli yer alıyor.

İlgili güncellemenin bütün bu cihazlara gelmesinin 2017'nin ortalarını bulacağı tahmin ediliyor. Buna ek olarak, Galaxy A8 (2016) ve A9 Pro'nun Android 6.0 Marshmallow'la geldiğini hatırlarsak, Nougat güncellemesinin bu iki cihazın alacağı ilk ve son güncelleme olacağını söyleyebiliriz.

Samsung şimdiye kadar aralarında Galaxy S7, S7 edge, Note 5, S6, S6 edge ve Tab S2 gibi amiral gemisi modellerini Android 7.0 güncellemesine açmıştı. S7 cihazlarının sahipleri Android 7.0'nin beta sürümlerini denemek için kayıt olabiliyorlar, diğer cihazlarda ise sadece dahili testler devam etmekte.

Diğer yandan Google'ın çok daha yeni Android 7.1.1 sürümünü kendi Nexus cihazlarına sunmaya hazırlandığını hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları