Galaxy Note 7'nin Always on Display işlevi göründü!

Galaxy Note 7'nin sızıntılarda şimdiye kadar görmediğimiz önemli bir işlevi, böyle kendini gösterdi!

Note 7'nin bir işlevi daha göründü!

Galaxy S7'nin daha büyük, biraz daha iyi bir sürümü olması beklenen Galaxy Note 7, sadece birkaç hafta sonra tanıtılacak. Şimdiye kadarki sızıntılarda görmediğimiz bir Note 7 işlevi ise, ekran kapalıyken, her an saati ve uyarıları görmemizi sağlayan Always on display idi.

TechTastic sayesinde sızan yeni görüntülerde Note 7'nin Always on display işlevi, ilk defa görünüyor. Galaxy S7'nin önemli yeniliklerinden biri olan bu işlev, ekran kapalı durumdayken onun bir kısmını açık bırakıyor ve saat, tarih, pil seviyesi, uyarı simgeleri gibi bilgiler gösteriyordu. Note 7'deki işlev, S7'dekine benzese de görünümde bazı değişiklikler var. Bu tür görüntülerin sahtesini hazırlamak belki zor değil, ancak işlevin her halükarda Note 7'ye gelmesi bekleniyor.

Galaxy Note 7'nin Always on Display işlevi göründü!

Note 7'nin Always on display üzerinde geliştirmeler yapmasını da umuyoruz. Örneğin işlev, takvim girdilerini gösterebilir ve pil tüketimi azaltılabilir. Note 7 için beklenen diğer özellikler arasında Snapdragon 823 işlemci, 6GB RAM, yüksek kapasiteli pil ve fazlası var. Tüm bunlardan pahalı bir telefon olacağını tahmin ettiğimiz Note 7, 2 Ağustos'ta tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları