İlginizi çekecek iki iPhone 6 konsepti daha!

Yeni ortaya çıkan bu iPhone 6 tasarımları, Apple'ı bile heyecanlandıracak kadar iyi...

İki yeni iPhone 6 tasarımı!

Henüz tanıtılmamış iPhone'lar, yılın en çok hayali kurulan ürünleri arasında yer alır. iPhone 6 konseptlerine elbette ilk kez rastlamıyoruz. Bu sefer sizinle paylaşacağımız konseptler ise rakip firma Samsung'tan bazı pratik işlevleri alırken, oyunlar için "iController" denetimini iPhone 6'ya entegre ediyor.

Yukarıda izleyebileceğiniz ilk konsept, ikinci sayfamızdaki iController konsepti, daha önce çift ekranlı iPhone 6 konseptini ortaya çıkaran Sahanan Yogarasa tarafından tasarlanmış. "iPhone 6 Pro" adındaki konsept, çok ince bir tasarıma sahip ve çeşitli kamera geliştirmeleriyle geliyor. Giriş düğmesinin etrafına uyarı ışığı eklenmiş, bunun yanında telefonun Galaxy S5'teki gibi bir kalp ritmi izleyicisi ve Galaxy Note benzeri kalemi bulunuyor.

iController oyun denetiminin videosu, ikinci sayfamızda!

iPhone 6 Pro ve iController oyun denetimi!

iPhone 6 Pro ve iController oyun denetimi!

Yogarasa'nın ikinci konseptinde ise iPhone 6 Pro ile birleşen oyun denetimi gösteriliyor. Gamepad üzerindeki projektör, oyunları duvara veya diğer yüzeylere yansıtmanıza izin veriyor. Bununla birlikte oyun oynarken çoğumuzun telefonu salladığını düşünürsek, bu tür bir projekyisonda sorunlar yaşanacağını tahmin edebiliriz.

iController denetimi, telefonun yan tarafında bir ekran ve holografik klavye oluşturarak iPhone 6'yı bir masaüstü bilgisayara da dönüştürebiliyor.

Kalem, masaüstü işletim sistemi gibi yenilikler Apple'ın çizgisine ters düşüyor gibi görünse de, firmanın hangi sürprizlerle geleceğini sadece zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları