iOS için Electro-Harmonix müjdesi!

iOS kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek, bir özel uygulama daha App Store'da yerini aldı!

iOS için Electro-Harmonix müjdesi!

Korg ve Moog gibi firmalar zaten iOS cihazları için kendi sentezleyici uygulamalarına sahip ve şimdi de mobil cihazlar için sanal enstrüman yüklemek için yeni bir seçenek bulunuyor. Electro-Harmonix'in yayımladığı, iPad ve iPhone için Mini-Synthesizer EH-1600 sürümü, 80'lerin analog aracının dijital yeniden yaratımını sunuyor. Orijinal ürün oldukça basit kontrollere sahipti ancak Rush, Van Halen ve daha pek çok kişiden dinlenen, artık simgeleşmiş sentezleyici sesleri için kullanılmıştı.

Uygulama 22 hazır kurulum ile beraber geliyor ve herhangi bir özel ayarlamayı da kaydetme imkanını sunuyor. Orijinal Mini-Synthesizer tek sesli bir cihaz iken, yeni dijital sürümü çok sesli ve bunun anlamı da aynı anda dört nota çalabilmeniz oluyor. Modlar arasında geçiş sağlayan bir tuş da, yeni özelliklerin yanı sıra klasik sesleri de kullanabilmenize imkan sağlıyor. Ayrıca firma, klavyeyi de 88 tuşa çıkartmış ve bu klavye, fiziksel müzik cihazına oldukça benzer bir şekilde tasarlanmış. Tabii ki bu mobil yazılım, bağlı olan MIDI cihazlar ile de kullanılabilmekte.

Eğer uygulamayı kullanmak istiyorsanız, uygulamanın iPhone sürümü 2.99 dolar ve iPad sürümü 4.99 dolar fiyatları ile satışa sunulmuş durumda. Android kullanıcıları ise uygulamayı kullanabilmek için Eylül ayının sonlarını beklemek zorunda...

Okuyucu Yorumları