Note 7'deki iris tarayıcısından güçlü ipucu!

Son günlerin en çok sızan telefonlarından Galaxy Note 7'den gelen yeni görüntü, cihazın iris taracısıyla gelebileceğini söylüyor!

Galaxy Note 7'den yeni kare sızdı!

Galaxy Note 7'de iris tarayıcısının olup olmayacağı konuşulurken, bu işlevin gerçeğe dönüşeceğini gösteren bir fotoğraf internete sızdı.

Note 7'nin ön paneline ait olduğu iddia edilen parçanın üst tarafında normalde alıştığımızdan daha çok lens yuvası bulunuyor. Bu yuvaların iris tarayıcısı için kullanılacağının bir garantisi olmasa da, Patently Mobile'ın yeni ortaya çıkardığı bir patent başvurusu, Samsung'un iris algılama işlevini aklından geçirdiğini gösteriyordu.

Ön panel, iris tarayıcısının dışında Samsung Galaxy S7 Edge'e oldukça benziyor. Ekranın sağ ve sol kenarlarının önceki dedikodularda söylendiği gibi kavisli olduğu gözleniyor. Ekranın üst kısmında Samsung logosunun bulunmaması da dikkat çekiyor. Bu değişikliğin ekran çerçevesini inceletmek için yapıldığını düşünüyoruz. Bununla birlikte ekranın altında giriş düğmesini barındıran bölüm, yerini koruyor.

Note 7'deki iris tarayıcısından güçlü ipucu!

Sızan fotoğrafın sahte olma ihtimali elbette var ancak fotoğrafı sızdıran @OnLeaks, bilinen bir kaynak ve gördüklerimiz önceki dedikoduların söyledikleriyle eşleşiyor. Bunun dışında son dedikodular, Note 7'nin 5,8 inç'lik bir QHD ekran, 6GB RAM, 3.600mAh ile 4.200mAh arasında kapasiteye sahip güçlü bir pille geleceğini söylüyordu.

Okuyucu Yorumları