Samsung On Yıl İçerisinde 2 Milyar Galaxy Sattı

Unpacked etkinliğinde DJ Koh'un sunduğu bir veri, Samsung'un akıllı telefon piyasasındaki başarısını gözler önüne serdi

Samsung'dan tarihi başarı

Geçtiğimiz gün tanıtılan Samsung Galaxy S10, Güney Koreli teknoloji devinin başarılı akıllı telefon serisinin onuncu yıl dönümünü niteliyen bir amiral gemisi modeli. Samsung, geçtiğimiz on yıl içerisinde oldukça başarılı modellere imza attı ve piyasadaki güçlü rakiplerinin karşısında küresel olarak en çok satış yapan akıllı telefon üreticisi konumunu korudu.

Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, şirketin Unpacked etkinliğinde çarpıcı bir veriyi paylaşarak Samsung'un 2010 yılından bu yana iki milyardan fazla Galaxy akıllı telefon sattığını açıkladı. Bu, şüphesiz ki şirket adına şahane bir haber ve dev bir başarı.

Bu noktada belirtmemiz gerekiyor ki Koh, bu veri için hesaba hangi cihazların dahil edildiğini açıklamadı. Samsung'un bu hesaplamaya Samsung Galaxy S ve Samsung Galaxy Note serilerini dahil ettiği tahmin edilebilir ancak Güney Koreli dev Galaxy A, Galaxy C, Galaxy J ve birçok başka seri altında onlarca farklı modele sahip.

Bununla birlikte bu sayının Samsung adına gerçekten büyük bir başarı olduğunu yinelemek gerekiyor. Şirket, etkinliğin sonunda gelecek on yıl içerisinde neler yapmayı planladığını konu alan bir fragmana da yer verdi. Belirtmek gerekiyor ki bu reklam filminde yer alan katlanabilir akıllı telefon konseptinin şimdiden gerçeğe dönüşmüş olması, Samsung hayranlarının şirketin gelecekte yapmayı planladığı şeylerle heyecan duymaları için başlı başına bir neden niteliğinde.

Okuyucu Yorumları