Samsung Tab S2'den ilk sızıntılar geldi!

Herkes gözünü Galaxy S6'ya çevirmişken, bir sızıntı da Galaxy Tab S2 serisinden geldi!

Galaxy Tab S2(ler) de sızdı!

Bir zamanlar gerek telefon gerek tabletlerde önemli olan yalnızca teknik detaylardı. Cihazın daha güçlü olması beklenirken, kimsenin önceliğini incelik oluşturmuyordu. Ancak geçen zamanla birlikte incelik de beklentilerimiz arasına dahil oldu. Samsung'un sızan yeni tableti Galaxy Tab S2 de bundan nasibini alacak gibi görünüyor. Zira tablet iPad Air 2'den daha ince olacağı iddiasını taşıyor.

Samsung'un yeni amiral tableti Tab S2, iPad Air 2'den daha ince olacağı iddiasında. 6.1 mm'lik kalınlığa sahip olacağı söylenen tableti de, Samsung'un yeni cepleriyle birlikte ay başında MWC 2015 fuarında görebilme ihtimalimiz mevcut. Ancak henüz bununla ilgili net bir açıklama yok.

SamMobile'ın haberine göre Samsung Galaxy Tab S2, iki farklı ekran boyutuyla gelecek. Buna göre Tab S2 serisi, 8.0 inç ve 9.7 inç ekran boyutlarında 2 farklı modele sahip olacak. Önceki model olan Tab S'in 8.4 ve 10.5 inç ekran boyutlarına sahip olduğunu da hatırlamak lazım. Görünüşe göre Samsung da Apple'ın tabletlerindeki 4:3 görüntüleme oranına geçecek gibi...

Samsung'un yeni tabletiyle ilgili bunlardan başka bir sızıntı ise şimdilik yok. Yeni haberler için önümüzdeki günleri bekleyeceğiz. Belki Samsung bir sürpriz yaparak MWC 2015'te hem Galaxy S6'yı hem de yeni tablet modellerini tanıtır.

Okuyucu Yorumları