Super Mario Run: İnternet Yoksa, Oyun da Yok!

Son haftaların belki de en çok merak edilen mobil uygulaması, çıkışına 2 gün kala gelen bilgi ile kafaları karıştırdı!

İnternet yoksa, oyun da yok!

Nintendo'nun merakla beklenen yeni mobil oyunu Super Mario Run'ın kullanıma sunulmasına sadece 2 gün kala, oyunla ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mashable'a konuşan Nintendo yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları yeni bir açıklamada oyunun bazı korsan endişeleri nedeniyle çevrimdışı olarak oynanamayacağını belirttiler.

Firma, oyunun bir çevrimdışı modu olmamasının nedeni olarak 150 ülkede kullanıma sunulacak olan Super Mario Run'ın yükleneceği cihazlar üzerinde doğrudan bir kontrol olanağı olmamasını gösteriyor.

Nintendo yetkilisi Shigeru Miyamoto, Mashable'a verdiği demeçte şunları söylüyor: "Bizler bu yazılımı bizim için çok önemli bir varlık olarak değerlendiriyoruz. Diğer yandan oyunu indiren müşteriler için de onu güvenli bir yazılım olarak sunabilmeyi ve oyunu güvenli bir çevrede oynayabilmelerini istiyoruz."

Sürekli ağ bağlantısının sadece oyundaki ilerlemeyi kaydetmek için değil aynı zamanda cihazlar arasındaki bilgiyi de senkronize etmeyi sağlayacağı belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları