Windows 10 ve Android'li amiral cepler yolda!

Bu sızıntı doğruysa, Windows Phone için yeni amiral gemisi sürpriz bir markadan gelecek!

Sürpriz amiral gemisi yolda!

Windows Phone'un sıkı takipçilerini üzen bir konu, platform için uzun süredir yeni bir amiral gemisinin üretilmemiş olması. Son günlerde adını çok sık duymaya başladığımız Elephone, iddialar doğru çıkarsa yeni cihaz(lar)ıyla bu sorunu çözecek.

Hong Kong ticaret fuarında gösterilen, ismi henüz bilinmeyen bir telefonun görsellerinde, aynı cihazın Windows 10'la ve Android'le çalışan sürümleri gösteriliyor. Çift-önyükleme özelliğine sahip bir cihaz olasılıklar dahilinde, ancak aynı özelliklere sahip, farklı işletim sistemleriyle çalışan iki farklı modelle de tanışabiliriz. Neowin'in haberine bakacak olursak cihazlar, gerçekten de iki adet ve Android'li sürümü Mediatek işlemci, Windows 10'lu sürümü Intel işlemciyle çalışıyor. Bu arada telefonun teknik özellikleri, aşağıda görebileceğiniz üzere hiç de fena değil:

  • Intel SoC
  • 2K ekran, 2560 x 1440 piksel
  • 4GB RAM
  • Parmak izi tarayıcısı
  • 21 megapiksel Sony IMX 230 kamera

Elephone'un farklı bir cihazına, P7000'e geçtiğimiz günlerde göz atmıştık. P7000 de üst düzey teknik özelliklerle gelmekte ve buna rağmen 230 dolar gibi çok uygun bir fiyattan ön-siparişe sunulmaktaydı.

Elephone'un ismi bilinmeyen telefonlarının Mayıs ve Haziran aylarında tanıtılacağı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları