Yeni iPad Pro'dan önemli sızıntılar geldi!

Dev gibi bir iPad'e sahip olma hayaliniz varsa; bu sızıntılara göre o hayalin gerçek olması yakın!

Yeni iPad'den önemli sızıntı!

Apple'ın henüz dedikodu olmanın ötesine geçemeyen yeni iPad'i, iPad Pro hakkında sızan ilk bilgiler, cihazın daha öncekilerden büyük olacağını göstermekteydi. Ve son sızıntılar, bu cihazın sahip olabileceği tam boyutları gözler önüne seriyor. Görünüşe göre tablet, 12.9 inç boyutuna sahip olacak. @OnLeaks tarafından ele geçirilen endüstriyel eskizler, iPad Pro'nun büyük ihtimal ile 305.70 mm x 222.60 mm boyutlarında olacağını göstermekte. Cihazın beklenen kalınlığı ise 7.2mm olarak belirtiliyor.

Eskizler, gelecekteki iPad Pro'nun genel olarak daha büyük bir çerçeveye ve daha güçlü bir iç donanıma sahip olurken orijinal iPad Air'den daha ince kalabileceğini söylüyor.

Yeni iPad Pro'dan önemli sızıntılar geldi!

Öte yandan, internete sızan bir resimde de, sıradaki iPad Pro'nun kılıflarının iPad Air 2 ile karşılaştırıldığı gözüküyor. Kılıf, yukarıda bahsedilen boyutları doğrular nitelikte.

Daha önceki sızıntılarda yeni iPad Pro'nun kılıflarında fazladan boşluklar olduğu ve bu boşlukların USB Type-C portları ve hoparlörler için kullanılabileceği tahmin edilmekteydi. Tabii ki bu yeni cihaz ile Apple'ın bizlere ne gibi özellikler sunacağını, firma tarafından resmi bir açıklama yapılmadan kesin olarak söylemek zor...

Okuyucu Yorumları