IRIScan Pro3 Wi-Fi'ı yakından inceliyoruz.

Pratik bir tarayıcı olan IRIScan Pro3 Wi-Fi'ı yakından inceliyoruz.

CHIP Online Notu 89
  • Pratik kullanım
  • Wi-Fi desteği
  • Tarama kalitesi
  • Windows Phone desteği yok

Şu ana kadar birbirinden ilginç ve pratik tarayıcı cihazlarıyla ofisimize konuk olan Belçika merkezli IRIS firması, bu defa yine ilginç ve işlevsel bir cihazla karşımızda. Tasarım itibariyle daha önce incelediğimiz IRIScan Book 3'ü andıran Pro3 Wi-Fi, yine mobil bir tarayıcı olarak hizmet veriyor. Mobil yapısı ve kolay kullanımıyla oldukça ilgi çekici bulduğumuz cihazın hemen detaylarına bakalım.

Pro3 Wi-Fi, fazlasıyla kompakt bir cihaz. Siyah dikdörtgen bir kutu görünümünde olan Pro3 Wi-Fi, kapağını kaldırdığınız andan itibaren mobil tarayıcı olarak hizmet verebilecek forma bürünüyor. Kapağını kaldırdığınızda 8 A4'lük belge besleyicisi kullanıma hazır hale geliyor. Elbette cihazı çalıştırmadan önce bataryasını takmalısınız. Yanında getirdiği şarj edilebilir bataryayı cihazın kapağı altındaki hazneye takıyorsunuz. Günlük kullanımda 200 renkli kağıda kadar tek bataryayla tarama işlemi yapabilen cihaz, ön yüzünde bir ekran da bulunduruyor.

Pro3 Wi-Fi'ın can alıcı noktası Wi-Fi desteği göstermesi. Yani Pro3 Wi-Fi ile yaptığınız taramaları Wi-Fi üzerinden diğer cihazlarla paylaşabiliyor. Android ve iOS destekli uygulamalarıyla kullanılabilen bu özelliğin yanı sıra elbette SD kart ile de taradığınız dosyaları alabiliyorsunuz. Dahili hafızası 128 MB olan cihazın SD kart desteği ise 32 GB'la sınırlanmış.

Pro3 Wi-Fi'ın ekranının altındaki tuşlara bakacak olursak bu tuşlarla tüm işlemleri yerine getirmek mümkün. Color tuşuyla taramanın siyah / beyaz mı yoksa renkli mi olacağını belirleyebiliyor, 300 ila 600 dpi arasında dosya tarayabiliyor ve bunları JPEG veya PDF formatında kaydedebiliyorsunuz.

Özetle

Pro3 Wi-Fi, pratik bir tarama cihazı. Wi-Fi destekli olmasıyla da tarama işlemini kolaylıkla yapabilmenize olanak tanıyor. Yakından incelenebilir.

IRIScan Pro3 Wi-Fi'ın fiyatı ise 739 TL civarında.

Kimler Almalı

IRIScan Pro3 Wi-Fi, tarayıcıya sık ihtiyaç duyan ofis çalışanları tarafından pratik ve kullanışlı bulunabilir.

Alternatifleri

Pro3 Wi-Fi'a alternatif olarak daha kompakt model olarak IRIScan Anywhere 3 WiFi da tercih edilebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli IRIScan Pro3 Wi-Fi
Ürün Markası IRIS
CHIP Online Notu
89
Çözünürlük 300 / 600 dpi
Dosya Formatı JPEG, PDF
Ekran 1.2 inç LCD
Dahili Hafıza 128 MB
SD Kart Desteği 32 GB'a kadar
Görüntü Sensörü Contact Image Sensor
Bağlantı USB, SD Kart
Pil Kapasitesi 1700 mAh
Pil Ömrü 200 sayfa
Wi-Fi Var
Boyutlar 4.1 x 29,5 x 8,1 cm
Ağırlık 800 gr.
Okuyucu Yorumları