Samsung Galaxy Note II: Cep Telefonu

Tablet ve telefon özelliklerini tek bir cihazda kullanmak ister miydiniz?

Samsung Galaxy Note II İnceleme
CHIP Online Notu 93
  • Çarpıcı görünüm ve güçlü donanım
  • Büyüleyici ekran
  • Tek elle kullanmak biraz zor.

"Samsung tarafında, çıktığı günden beri popülerliğini sürdüren Galaxy Note da diğer modeller gibi günümüzün teknolojisine ayak uyduruyor ve Galaxy Note II adıyla güçlenerek bir kez daha gönülleri fethetmeyi başarıyor. İlk bakışta telefonun 5.5 inç'lik ekran büyüklüğünün dikkat çektiğini söylemeliyiz. Birçok otoriteye göre telefon ve tablet melezi olarak apayrı bir sınıfta konumlandırılan Samsung Galaxy Note II'de tahmin edilebileceği gibi tek yenilik ekran değil.
Samsung Galaxy Note II'ye tıpkı Galaxy S III'te olduğu gibi ARM Cortex A9 tabanlı Exynos 4 işlemci hayat veriyor. Dört çekirdeğe sahip olan işlemci 1.6 GHz gibi yüksek bir frekansa görev yapıyor. Google'ın en son nesil Android 4.1.1 işletim sistemine sahip olan telefondaki sistem belleği miktarı ise 2 GB gibi standartların üzerinde bir değerde. Telefonun boyutlarından faydalanılarak yer verilen batarya 3100 mAh gibi yüksek bir kapasiteye ulaştırılmış. 5.5 inç'lik Super HD AMOLED ekran, 1280 x 720 piksel çözünürlüğün de etkisiyle fevkalade bir görüntü kalitesine sahip. Kapasite seçenekleri 16 GB, 32 GB ve 64 GB şeklinde.

Özetle

Samsung Galaxy Note'a daha önceden alışkınsanız yeni Note II ile hayatınızın değişeceğine emin olabilirsiniz. Ancak ilk kez kullanacaksanız boyutları tekrar gözden geçirmekte fayda var. Telefon, görsellik ve donanımsal güç olarak büyüleyici bir konumda ancak büyük boyutlar yer yer kullanımı zora sokabiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung Galaxy Note II
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
93
İşletim SistemiAndroid 4.1.1
İşlemciExynos 4412 Quad Cortex-A9
Çekirdek (CPU)4
Ekran TeknolojisiSuper AMOLED
Ekran Boyutu5.5 inç
Ekran Çözünürlüğü720 x 1280 px
Grafik İşlemciMali-400MP
Bellek (RAM)2 GB
Dahili Depolama16 GB
Arttırılabilir Depolama64 GB
Ön Kamera1.9 MP
Arka Kamera8.0 MP
Çift HatYok
Wi-FiVar
NFCVar
GPSVar
LTE (4G)Var
HDMI (MHL)Yok
BluetoothVar
FM RadyoVar
Bekleme Süresi980:00 saat
Konuşma Süresi035:00 saat
Boyutlar80.5 x 151.1 x 9.4 mm
Ağırlık183 gr.
Okuyucu Yorumları