Güç ve stabilite bir arada

Profesyonel kullanıcılar Asus’un Elan Vital kasalarını iyi bilirler. Bu kasalar sağlam yapılarının yanı sıra gerek güç kaynağı gerekse ergonomileri ile çok tutuluyorlardı.

Titanium Aliminyum Kasa İnceleme
CHIP Online Notu 69

Ülkemizde iyi bir ada sahip olan bu kasa sistemleri şimdi çok ciddi bir rakip ile karşı karşıya. Titanyum olarak adlandırılan bu yeni kasa sistemi, normal saç kasalardan hem daha hafif hem de daha rahat soğutmayı sağlayan alüminyum yapısı ile ilgi çekiyor. Geniş bir iç hacmin yanı sıra 6 adet 3.5 ve 4 adet 5.25 inç olmak üzere toplam 10 sürücü yuvasına sahip olan Titanium, high tower kasalar ile aynı boyuta sahip. Ön panelde yer alan USB, firewire, mouse, gameport ve ses giriş/çıkışları kullanıcıya büyük rahatlık sağlıyor. Bu ürün sadece alüminyum yapısı ile ilgi çekmiyor kuşkusuz; üzerinde yer alan 450 watt’lık güç kaynağı da kasaya büyük bir güç katıyor.

Özetle

Oldukça yüksek bir performans ve sistem stabilitesi sağlayan kasa sistemi, yüksek fiyatına rağmen profesyonel kullanıcılar ve overcklock tutkunları için iyi bir seçenek teşkil ediyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Titanium Aliminyum Kasa
Ürün Markası Titanium
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları