Doby Digital evlerde

Pentagon 5.1 adını taşıyan bu yeni hoparlör seti adından da anlaşıldığı gibi Doby Digital ses teknolojisini destekliyor. 6 kanallı ses kartları ile uyumlu olarak tasarlanan Zoltrix Pentagon bu sayede 5.1 ses teknolojisine uyumlu olarak çalıştırılabiliyor.

Zoltrix Pentagon 5.1 İnceleme
CHIP Online Notu 71

Bu hoparlör setinin bir eksikliği birlikte bir Dolby Digital Decoder verilmemesi.Bu yüzden Zoltrix ile DVD filmlerinin zevkine varmak istiyorsanızuygun bir ses kartı almalısınız. 30 Watt'lık bir ses gücüne sahip olan Subwoofer 4 Ohm'luk empedans değerine sahip. Buna ek olarak ahşap yapıda olması ses kalitesini önemli ölçüde arttırıyor. Ama empedans değerinin düşük olması bir dezavantaj.Çünkü yüksek volumlerde hoparlör üzerinden akan gerilim artması sonucu özellikle bass seslerde kalite düşüyor. Buna karşın yüksek empedanslı hoparlörlerde çıkış gücü düşer. 1500 Watt'lık bir PMPO çıkış gücüne sahip olan Zoltrix Pentagon 5.1 için de aynısı geçerli.

Özetle

Zoltrix Pentagon 5.1'in sahip olduğu ahşap yapılı subwoofer ve uzaktan kumanda fonksiyonu ile kullanıcıların beğenisini kazanmaya kararlı gözüküyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Zoltrix Pentagon 5.1
Ürün Markası Zoltrix
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları