Firefox için süper temalar
16 Ekim 2008

Birbirinden farklı 11 muhteşem Firefox teması

Selim Öztürk
Mozilla Firefox için tasarlanan birbirinden farklı ve muhteşem 11 farklı tema burada...
Birbirinden farklı 11 muhteşem Firefox teması
CHIP Online, 11 farklı Firefox temasını bir araya getirdi.
Web tarayıcı pazarına baktığımızda Microsoft'un Internet Explorer ile açık ara hakimiyetini koruduğunu görüyoruz; ancak %70'in üzerinde bir pazar payına sahip olmasına rağmen IE, uzun bir süredir yavaş da olsa pazar kaybını yavaş yavaş kaybediyor.

Bunda hiç şüphesiz başta Mozilla'nın Firefox'u olmak üzere, Apple'ın Safari'si, Google'ın Chrome'u ve Opera'nın etkisini inkar edemeyiz.

Özellikle %20'lik pazar payıyla IE'den sonra en çok tercih edilen ikinci web tarayıcı olan Firefox, sayısız eklentisi sayesinde kullanıcıların istediği şekilde Firefox'u kendisine uydurmasına olanak sağlıyor.

CHIP Online, Firefox'un sayısız eklentisi arasından pek bilinmeyen; ancak oldukça işe yarar olan 11 farklı temayı içeren Firefox eklentilerini masaya yatırıyor.

Not: Firefox'un mutlaka denenmesi gereken bu tema eklentilerine ulaşmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 6 yorum
12Sonraki
kkkmert yazmış:
tşk chip bu adresteki görünüm aynı ie7
https://addons.mozilla.org/en-US/fi...x/addon/4129
18 Ekim 2008 Cumartesi, 21:24Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
IE'nin pazar payının yüksek olmasının nedeni Windows ile entegre gelmesi onun için özellikle yeni kullanıcılar ya başka tarayıcılardan habersiz yada gerek duymaması (explorer yeterli diye düşünmekteler).
17 Ekim 2008 Cuma, 17:54%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
Serkan Karadaş yazmış:
Blood Red Theme kadar muhteşem bir tema görmedim.
16 Ekim 2008 Perşembe, 23:48Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
google chrome teması, internet explorer teması, netscape teması , safari teması, media player 11 teması, microsoft office teması, hepsi yaratıcılıktan uzak çalıntı temalar. Geri kalanlar ise birbirinden beter, açıkcası Firefox 3'te mozillanın çok daha güzel, orjinal ve profesyonel bir görünüme sahip olmasını bekliyordum ama tek değiştirdikleri iconlar oldu gerisini aynen 2'deki gibi windows arayüzüne bıraktılar. Web standartlarının daha fazla yaygınlaşması ve gelişimini, internet kullanıcılarının web kullanımı konusunda bir nebze olsun bilinçlenmesini sağladığı için Mozilla Firefox'a büyük saygı duyuyorum ama doğrusu Firefox da gitgide kendinden soğutuyor artık, ram kullanımını da geçtim helal olsun kullansın istediği kadar, ama şu ilk açılış hızını 3. versiyonda da çözmediler, hız artışı ve adres çubuğu dışında son kullanıcıları etkileyebilecek yeni bi özellik getirmedikleri için 2'ye nazaran çok başarılı bulmuyorum. Arka tarafta onbinlerce kodun düzeltilmesi yada yenilenmesi son kullanıcı açısından çok fazla bi öneme sahip değil çünkü kullanıcı gördüğü şeyi yorumlar. ie8 ile birlikte bilgisayarımın varsayılan tarayıcısı tekrar internet explorer olacak gibi gözüküyor çünkü takdir etmek gerek ki microsoft bu sefer gerçekten güzel ve hızlı bi tarayıcı üzerinde çalışmakta, son hız testlerinde javascript haricinde html,css,xml ve bir çok kod yorumlamada ie8 firefox 3.1 'e toz yutturmuş durumda; fakat bundan daha önemlisi microsoft ie8 ile birlikte web standartlarına uyacağını duyurması. Hatta bunun için opera ile ortak çalışmaları olduğunu bizzat microsoft yöneticileri açıkladılar. Firefox'un bu işin bu kadar kolay olmayacağını ve çok çalışması gerektiğini bilmesi gerek.
16 Ekim 2008 Perşembe, 18:32%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
noia'yı yazmamıssınız ilginc.
16 Ekim 2008 Perşembe, 15:30%100Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%0
12Sonraki

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Anı yakalamanın önemi

Fotoğrafçılar için anı yakalamanın ne kadar önemli olduğunu gösteren 27 harika fotoğraf.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

İlk InTru3d çalışması - Monsters vs Aliens
Dreamworks ve Intel'in 21. yüzyılın ilk gerçek 3 boyutlu çalışması için ortaklaşa yaptığı film şimdiden bundan sonrakileri merak ettiriyor.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost