İstanbul Film Festivali'nin ödüllü filmleri online ve ücretsiz izlenecek

İstanbul Film Festivali'nin ödüllü filmleri online olarak ücretsiz izlenebilecek. İşte seçilen 12 ödüllü filmin listesi ve gösterim tarihi ile ilgili detaylar...

İKSV (İstanbul Kültür Sanat Vakfı) tarafından 10-21 Nisan 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 39. İstanbul Film Festivali, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.En iyi bilim kurgu filmleri! Gelmiş geçmiş en iyi 63 bilim kurgu filmiKoronavirüs salgını dünyayı evlere hapsetti ve filmlere olan ilgi de bu süreçte artmış görünüyor.

Ödüllü Filmler 20 Mayıs'a Kadar Gösterimde Olacak

İstanbul Film Festivali'nin ödüllü filmlerinden oluşan bir seçki, aynı tarihlerde sinemaseverlerle buluşturdu. Festivalin ödüllü filmlerine yönelik gösterim, 20 Mayıs'a kadar sürecek.

12 Film Online Olarak İzlenecek

12 filmlik bu özel seçki, festivalin ulusal ve uluslararası yarışmalarında Altın Lale, Jüri Özel Ödülü ve FIPRESCI Ödülü kazanmış filmlerden oluşuyor.

İstanbul Film Festivali özel seçkisini izlemek isteyenler, mubi.com/istanbul adresi üzerinden 30 gün ücretsiz deneme süresi ile filmlere ulaşabilecek.

İstanbul Film Festivali özel seçkisinde sırasıyla gösterilecek filmler şu şekilde:

Tony Manero (Pablo Larraín, 2008) 

– 28. İFF Altın Lale, (9 Mayıs'a kadar)"Korsan" Film İzleme Uygulaması Popcorn Time'a Çocuk Modu GeldiNetflix ve benzeri dijital eğlence platformlarına alternatif olduğunu iddia eden ve "korsan" bir film izleme sistemi olan Popcorn Time, herkesi şaşırtan bir hizmeti devreye soktu.

Körlük / Blind (Eskil Vogt, 2014)

– 33. İFF Altın Lale, (10 Mayıs'a kadar)Doctor Strange ve Pek Çok Beklenen Filmin Tarihleri Yine DeğiştiKoronavirüs, içerisinde Marvel filmlerinin de bulunduğu yayın listesindeki tarihleri bir kez daha değiştirdi.

Faydalı Hayat / A Useful Life (Federico Veiroj, 2010)

– 30. İFF Jüri Özel Ödülü, (11 Mayıs'a kadar)Doctor Strange ve Pek Çok Beklenen Filmin Tarihleri Yine DeğiştiKoronavirüs, içerisinde Marvel filmlerinin de bulunduğu yayın listesindeki tarihleri bir kez daha değiştirdi.

Oslo, 31 Ağustos / Oslo, August 31st (Joachim Trier, 2011)

– 31. İFF Jüri Ödülü, (12 Mayıs'a kadar)Tüm zamanların unutulmaz, IMDb puanı yüksek, efsane filmleri! IMDb Top 35!Evde zaman geçirmek için yapılacak en iyi şeylerden biri film izlemek.

Mikrofon / Microphone (Ahmad Abdalla, 2010)

 – 30. İFF Altın Lale, (13 Mayıs'a kadar)En iyi Türk komedi filmleri! Son yılların IMDb puanı en yüksek komedi filmleri!En iyi Türk komedi filmleri listesini sizler için derledik.

İşe Yarar Bir Şey (Pelin Esmer, 2017) – 36. İFF Ulusal Yarışma FIPRESCI Ödü

– 36. İFF Ulusal Yarışma FIPRESCI Ödülü (14 Mayıs'a kadar)Virüs konulu filmlerin IMDb puanına göre en iyilerini seçtik!Çin'de başlayan koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor.

Ne Yaptın Richard / What Richard Did (Lenny Abrahamson, 2012)

– 32. İFF Altın Lale, (15 Mayıs'a kadar)Coronavirüs Pek Çok Filmi Erteletse de, Star Wars Sapasağlam DuruyorCoronavirüs salgını nedeniyle neredeyse tüm filmler ertelense de, Star Wars'un virüse karşı pes etmeye niyeti yok.

Şeylerin Boktanlığı / The Misfortunates (Felix Van Groeningen, 2009)

– 29. İFF Altın Lale, (16 Mayıs'a kadar)Evdeki Herkese "Evde Hayat Var" ile Umutlu Bir MesajTüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında evlerinden çıkmamaları tavsiye edilen vatandaşlar için Turkcell, Evde Hayat Var ismiyle duygusal bir reklam filmi hazırladı.

Taş Bebek / Papusza (Joanna Kos-Krauze, Krzysztof Krauze, 2013)

– 33. İFF Jüri Özel Ödülü, (17 Mayıs'a kadar)Google Play Filmler'de Bedava Film Dönemi BaşlıyorGoogle'ın Play Filmler için, reklam destekli, bedava bir izleme sistemine geçiş yapabileceği konuşuluyor.

Camille Claudel, 1915 (Bruno Dumont, 2013)

– 32. İFF Jüri Özel Ödülü ve FIPRESCI Ödülü, (18 Mayıs'a kadar)Netflix'ten Yeni Bomba: Üç Yıldız, Bu Filmde Bir Araya GeliyorNetflix'in üç yıldızı, tek bir filmde bir araya geliyor.

İmkânsızın Şarkısı / Norwegian Wood (Tran Anh Hung, 2010)

– 30. İFF FIPRESCI Ödülü, (19 Mayıs'a kadar)Wonder Woman da Corona Nedeniyle Ertelenenler Arasına GirdiYayını ertelenen filmler kervanının en son üyesi, merakla beklenen Wonder Woman 1984 oldu.

'93 Yazı / Summer 1993 (Carla Simón, 2017)

– 36. İFF Jüri Özel Ödülü, (20 Mayıs'a kadar)

Sonraki Haber

Forum