Tüplü radyolardan Blu-ray'e kadar: 1924'den beri IFA
Gelin sizlerle beraber teknoloji mazisinde bir yolculuğa çıkalım

4
20
Küresel alıcılar sayesinde insanlar artık gurbette de vatanlarının sesini radyodan duyabiliyorlardı. Mesela "Deutsche Welle" kısa dalga alıcılar sayesinde her yerde dinlenebiliyordu.

5
20
Ses kaydediciler zaten çoktan vardı ama artık normal tüketiciler de TV görüntüsünü saklayabiliyorlardı.

6
20
Bugünkü DVD'nin selefi, görüntü ve ses kaydedebilen TED-Görüntü-Plakları idi. İlk oynatıcı Philips tarafından çıkarıldı ve Video-Long-Play (VLP) ismini aldı.

7
20
VHS videokasetleri ile JVC 70'li yılların sonunda, Betamax destekçisi Sony ve Video 2000 destekçisi Grundig firmalarına diş geçirmeyi başardı. Uzmanların görüşüne göre diğer sistemler teknik olarak videokasetlerden daha iyi olmasına rağmen, VHS sonraki 20 yılın oturma odası standardı oldu. Ancak milenyum dönümü ile DVD gibi dijital sistemler tarafından alt edilebildi.